Kasada Makarna Tarifi :)

Kodla Büyü

pasific

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Geçenlerde müdürüm okulun deposundan çıkan eski iki tane kasa gönderdi ve bana bunlar bir işe yarar mı diye sordu. ben de en azından ses ve ekran kartlarını sökeyim diye kasayı açtım veee o da nesi :!: kasanın birinin içi bir pakete yakın makarna dolu :puhaha: aslında müdüre bu kasalardan güzel yemek olur diyecektim ama ...

benim merak ettiğim bu makarnalar bu kasalara nasıl girmiş, eğer birisi doldurmuşsa bu insan nasıl bir psikolojiye sahip :)
resimleri ekledim iyi eğlenceler...

Ekli dosyalar

• foto1.jpg
    foto1.jpg
    142.4 KB · Görüntüleme: 917
  • foto2.jpg
    foto2.jpg
    179.1 KB · Görüntüleme: 917
Re: "Bu kasalar bir işe yarar mı!"

İşlemci sıcaklığıyla pişirmeye çalışmışlar herhalde... :lol:

Kasa sığınaktamıydı hocam belki kuru gıda falan depolamışlardır..:)

Fare yapmıştır.Büyük ihtimalle yuva olarak kullanıyordu orayı bir paket makarnayı yuvasına taşıdı.Sonrası zaten ortada

kasanın heryeri kapalıydı fare acaba neresinden doldurdu :!:

bu konuyu da mı görecektik :lol: olmadık sürprizlere gebe mesleğimiz, nerden ne çıkacağı belli değil

mmercan' Alıntı:
Fare yapmıştır.Büyük ihtimalle yuva olarak kullanıyordu orayı bir paket makarnayı yuvasına taşıdı.Sonrası zaten ortada
:++:

hocam çocuklar tek tas dersinde makarna ile bişiyler yapıyorlar... mukavvaya filan yapıştırıyorlar....muhtemelen onlar atmışlardır ....

Daha önce bir evde falan kullanıldıysa evin yaramaz çocuğu ön kısımdaki boşluklardan oyun amaçlı doldurmuş olabilir :D

Geri