keplir' Alıntı:Optik mi tekerli mi bu fare?
Daha cok su kaldirir hocam buradan bakinca wireless gibi duruyor, yazik olmus teknoloji ugruna bir kayıp daha . Yuksek ihtimalle bios arizasina müdahale etmek için girmiştir. ..ahmetismet' Alıntı:keplir' Alıntı:Optik mi tekerli mi bu fare?
bir espiride ben yapayım dayanamadım.
"hocam senin fare bozulmuş yenisini al."
Kasa çalışmıyordu çok eski kasalardan HDDleri 3 GB ona göre sen hesapla. CD sürücüsü belki çalışır diye kasayı açtım CD sürücüsünü alacaktım. Kasa üsten geçirmeli en alttaki vidalar sökük ve hafif aralıklıydı muhtemelen buradan girmiştir. Kasayı söktüm fareyi attım kasayı açtığımda koku yaptığını fark ettim CD sürücüsü denedim oda çalışmadı bana kar kalan fareyi atmak oldu.ahmetismet' Alıntı:nasıl girmiş oraya ve nasıl çıkamamış? kasa çalışıyor muydu ki? Statikten kalp krizi geçirmiştir...
Kasanın içi kablo dolu bu kablolar hava sirkülasyonunu engelliyordu biraz kablo kemirmek için girmişti. :mrgreen:keplir' Alıntı:Daha cok su kaldirir hocam buradan bakinca wireless gibi duruyor, yazik olmus teknoloji ugruna bir kayıp daha . Yuksek ihtimalle bios arizasina müdahale etmek için girmiştir. ..
uhaha: uhaha:keplir' Alıntı:Optik mi tekerli mi bu fare?
uhaha:karinca_52' Alıntı::mrgreen: :mrgreen: 2 tane faren oldu işte ne güzel
uhaha:duyu81' Alıntı:ulen bnde promosyon mu çıktı acep diyorum
zannaz' Alıntı:iyi de asıl yazılması gerekeni kimse yazmamış.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahmetismet' Alıntı:keplir' Alıntı:Optik mi tekerli mi bu fare?
+1keplir' Alıntı:Daha cok su kaldirir hocam buradan bakinca wireless gibi duruyor, yazik olmus teknoloji ugruna bir kayıp daha . Yuksek ihtimalle bios arizasina müdahale etmek için girmiştir. ..ahmetismet' Alıntı:keplir' Alıntı:Optik mi tekerli mi bu fare?
keplir' Alıntı:wireless gibi duruyor, yazik olmus teknoloji ugruna bir kayıp daha . Yuksek ihtimalle bios arizasina müdahale etmek için girmiştir. ..
Haklısın kablosuz olsa daha iyi olurdu. :lol:olcaysahan' Alıntı:keşke hemstır çıksaydı kablosuz kullanmak daha rahat değilmi