kasalar yandı!!!!

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hergün lab.da bi sorun çıkıyor
İki okulla ilgileniyorum okullardan birine .. Üniversitesi 3 adet kullanılmış bilgisayar yolladı taşımadan mı bilmiyorum bi tanesi ilk kurduğumda yandı alevler falan çıktı diğeri 2 hafta sonra yandı şimdi bir tane kaldı ondan da korkmaya başladım yanacak die :(
Neden böyle olmuş olabilir ve tamir edilebilir mi donanım konusunda yetersizim pls yardmmmm :cry:

Daha açıklayıcı olacaktır.Kasaya artık elektrik gelmiyor yani hiçbir hayat belirtisi yok malesef:(

Düşük voltajdan kaynaklanmıştır. Muhtemelen powerlar yanmış yenisini alıp takarsanız sorunsuz kullanırsınız. powerlar 35 TL den başlıyor. Geçmiş olsun.

tşkler hocam bi sorum daha olacak okuldaki eski kasaların powerlarını kullanabilir miyim??
not kasalar 10 yılllıktır

yeni kasalar kaç yıllık (eski kasalarda çalışan işlemcilerle yeni kasalarda çalışan işlemci arasındaki farkı biliyormusun)

powerların voltaj ayarı (220-110) bozulmuş olabilir. büyük ihtimalle powerı değiştirmek le yanan bilgisayrları kurtarabilirsiniz.

burock_26' Alıntı:
tşkler hocam bi sorum daha olacak okuldaki eski kasaların powerlarını kullanabilir miyim??
not kasalar 10 yılllıktır
Kullanmadığınız powerlar varsa bunları deneyebilirsiniz. :)

Sana gönderdikleri bilgisayarlarda eskidir.Elindeki 10 yıllık powerlar sağlam ise işe yarar diye düşünüyorum.

Geri