kasko için allianz sigortamı yoksa axa sigortamı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

melissa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sevgili arkadaşlarım kasko yaptıracağım.Allianz sigortamı yoksa Axa sigortayımı tercih edersiniz.?
yorumlarıyla bana yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.
saygılarımla,

kaskom allianz dı, sigortam axa...cevabım ise; hangisi daha ucuzsa ona yaptırın, bazı maddeler eklettirip, çıkartırabiliyorsunuz bu sayede fiyat değişebiliyor.kaskonun içindeki kalemleri tek tek sorun, lazım olmadığını düşündüklerinizi çıkarttırın, derim..(Allah kaza bela vermisin)

Re: Ynt: kasko için allianz sigortamı yoksa axa sigortamı

EynelMefer' Alıntı:
kaskom allianz dı, sigortam axa...cevabım ise; hangisi daha ucuzsa ona yaptırın, bazı maddeler eklettirip, çıkartırabiliyorsunuz bu sayede fiyat değişebiliyor.kaskonun içindeki kalemleri tek tek sorun, lazım olmadığını düşündüklerinizi çıkarttırın, derim..(Allah kaza bela vermisin)
Aynen hocama katiliyorum. Bende ilk olarak anadolu sigorta yaptirmistim yenilemek istedigimde hasarsizlik indirimi almama ragmen ucuk bi fiyat cikmisti. Arastirdim maddeleri ayni olan hdi sigortadan muthis bi fiyata kasko yaptirmistim. Bence sizde hdi den fiyat alin sompo ve aksigorta da iyi teklif veriyo onlara da sorabilirsiniz

ödeme konusunda sorun olsun istemiyorum.yada eksper in geç gelmesi arabayı çok uzun zaman gereksiz yere yatırıyor malesef.bu konuda en titiz çalışan firmayı arıyorum.sizce hangisi

Engelli araçlarına, devletin engelliye tanıdığı hakları sömüren, hukuk dışı maddeler koymalarından ötürü Axa Sigortayı tavsiye etmiyorum. :-1:

hocam arabanızın markasına göre hangi sigorta şirketinin size en yakın anlaşmalı servisi varsa ona yaptırın
ben yıllarca haybeye ucuz olacak diye yaptırmışım bir arkadaşım sigortacılığa başladı bilmediğimiz o kadar çok şey varmış ki isteyen olursa arkadaştan farklı sigortaların fiyatlarını alarak sigortanızı yaptırabiliriz
ben kasko,trafik,dask ve evim sigortası yaptırdım 1000 tl bile tutmadı 4 tane sigorta

Geri