Kaspersky Boot Rescue Disk - Bedava - Tek link

Kodla Büyü

serdengeçti

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Kaspersky Boot Rescue Disk i kullanabilmeniz için bilgisayarınızda Kaspersky antivirüs yazılımının kurulu olmasına gerek yok, indirdiğiniz iso dosyasını Ultra iso, Magic İso veya buna benzer bir programla yazdırmanız yeterli.Bu bir boot Cd dir.Bilgisayarımızı Cdrom desteği ile açtıktan sonra otomatik olarak devreye girecek ve Tam bilgisayar taraması yapabileceksiniz.Tam tarama işlemi yapmadan hemen önce Update kısımndan tüm güncellemeleri yaptırın ve tarama işlemine öyle başlatın.

Kaspersky Boot Rescue Disk bilgisayarların virüs veya buna benzer zararlı yazılımlardan dolayı açılamaması gibi durumlarda da sistemi tarayarak sizlere yardımcı olacaktır

Arkadaşlar programı cd ye kaydederek kullanabileceğiniz gibi , ultraiso gibi programlar vasıtasıyla bootable usb disk halinede getirebilirsiniz. boot edilebilen usb halinde çok daha randımanlı kullanıyorum ben. Lisans sorunu yok çünkü bedava sürümdür.

Tek link 130 mb civarıdır.

Kaspersky_Boot_Rescue_Disk_8.8.1.36.iso

Yorumlarınız için teşekkür ederim faydalı olacağını tahmin ediyorum

Hocam bootable sürüm. Bilgisayar eantivirisün tabanında açılır sistem açılmadan tarama yapma şansını elde edersiniz. Böylelikle tam bir temizleme imkanına sahip olursunuz

serdengecti' Alıntı:
Hocam bootable sürüm. Bilgisayar eantivirisün tabanında açılır sistem açılmadan tarama yapma şansını elde edersiniz. Böylelikle tam bir temizleme imkanına sahip olursunuz
Hocam o zaman bu Avastı (Sırf sistemi Başlangıçta taramasından dolayı)Önerme Geri plana Mı düşer şimdi :idea: :? :)

mustafayilmaz28' Alıntı:
serdengecti' Alıntı:
Hocam o zaman bu Avastı (Sırf sistemi Başlangıçta taramasından dolayı)Önerme Geri plana Mı düşer şimdi :idea: :? :)

Hocam avastı bir yerde önerdiğimi hatırlamıyorum :D

Geri