kaspersky trial reset sorunu acil yardım

Kodla Büyü

bushra09

Üye
arkadaşlar kaspersky 8.0.0.56 var 30 günlük kullaım süresi doldu. trial reseti yüklemeye çalışıyom. aktivasyon anahtarı istiyo. nasıl yapıcam. yardımcı olurmusunuz?

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    35.8 KB · Görüntüleme: 2,446
anlamadım hocam yani programı tamame kaldırdıktan sonra trial reseti kurucam
sonra tekrar mı kasperskyi kurucam?

önce kaspersky'i kapatın sonra trial reseti çalıştırın sonra kaspersky'i tekrar açın etkinleştirme işlemini "deneme sürümünü etkinleştir " şeklinde seçin hayırlı olsun :)

arkadaşlar merhaba kasper sky 2012 trial reset programı ile 7 aydrı rahay kullandım. ama şimdi resetliyorum bilgisayar açılıp kapanıyor yeni denem srümü kodu aktif oluyor ama 1 saat gecmeden deneme sürümü iptal olmştur diyor. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

mutlu112' Alıntı:
arkadaşlar merhaba kasper sky 2012 trial reset programı ile 7 aydrı rahay kullandım. ama şimdi resetliyorum bilgisayar açılıp kapanıyor yeni denem srümü kodu aktif oluyor ama 1 saat gecmeden deneme sürümü iptal olmştur diyor. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

kendini korumayı kapatmayı unutmuş olabilirmisiniz? bende 2011 kis var sorunsuz 1 yıldır resetleyip kullanıyorum

Trail resetin farklı bir sürümünü deneyin. trial resetin girdiği keye Kaspersky aynı aktivasyon keyi giremezsiniz diyor sizde...

Geri