kaspersky trial reset

Kodla Büyü

ooznur

Aktif Üye
arkadaslar bir yıla aşkın bir süredir kaspersky *****.exe ile her 30 günde deneme sürümünü etkinleştirerek kullanıyordum ama bu defa olmadı :) forumda trial reset diye bir programla karşılastım ama link kırılmış sanırım indiremedim. elinde olan var mı ya da yapabileceğim başka bişey varmı acaba. şimdiden teşekkürler

osiris' Alıntı:
http://www.hemmenindir.org/programlar/guvenlik/kaspersky-trial-reset-10/ bu program mı?
bilmiyorum hocam hiç denemedim. okuldayım şu an indiremiyorum ama eve gidince deneyecem teşekkür ederim. dediğim gibi hep crackk.exe kullandıgım için hiç başka bi şeye ihtiyaç duymamıştım

denemedşm ama sanırım bu program. eskiden direk regeditten silerek yapıyorduk. şimdi programa dökmüşler...

osiris' Alıntı:
denemedşm ama sanırım bu program. eskiden direk regeditten silerek yapıyorduk. şimdi programa dökmüşler...
tşk ederim hocam. deneyecem. umarım işe yarar kaspersky 7 kullanıyorum uzun zamandır. key de bulamayınca öyle kaldı

ooznur' Alıntı:
osiris' Alıntı:
tşk ederim hocam. deneyecem. umarım işe yarar kaspersky 7 kullanıyorum uzun zamandır. key de bulamayınca öyle kaldı

hocam kullandınız mı? çalıştı mı? çalıştıysa bana antakyadan 2 tane oruk gönderin :++:

evet hocam ben de 2 senedir elle regeditten silerek kullanıyordum kaspersky'ı.
artık olmuyor :(
program işe yararsa yada başka bir çözüm bulursanız bizi de bilgilendirirseniz sevinirim..

osiris' Alıntı:
http://www.hemmenindir.org/programlar/guvenlik/kaspersky-trial-reset-10/ bu program mı?
"Bu programı kullanarak Kaspersky Antivirüs için 30 günlük deneme süresini sıfırlayabilirsiniz. Bu program yayınlanmadan önce birçok bilgisayarda test edilmiş ve sorunlardan arındırılmıştır. Ancak unutulmamalıdır ki program, sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapmaktadır. Programın kullanımından doğabilecek her türlü zarardan kullanıcı sorumludur. Program yapımcısı, programı yayınlayan ve dağıtan siteler herhangi bir şekilde mesuliyet kabul etmez."

cesaret edemedim :)

Geri