fdemirel' Alıntı:Öğrenciler 5te çıkıyor 30 saat notu düşülmediği takdirde sürünmeye devam edeceğiz tabii herkes aynı durumda olmadığı için sadece benim sesim çıkıyor...Bakanlıkta formatörlüğün ismini BTR olarak değiştirip iş yaptığını sanan yarım akıllılara sevgilerimi sunuyorum
fdemirel' Alıntı:Müdür Beyle görüştüm norm fazlası olduğumuz için açık olan herhangi bi okula resen atanabilirmişim görevlendirmenin iptali durumunda...Yine de araştıracağım...Bu arada Kastamonu mem'in yazısında hiç ders programı yapılacak filanda yazmıyor nedense...
sadece bilişim tek. derslerine girersiniz mecburen. diğerlerine girmezseniz. girerseniz gönüllü olurnaimeozer' Alıntı:Ben de bişey sormak istiyorum. Eş durumuyla geldiğim için görevlendirmeler yapılmıştı. bana müzik teknotasarım beden tüm derslerden verdiler+7 saat bilgisayar. İl formatörü ile görüştüğümde o derslere girmeye devam edeceğimi söyledi. 30 saat dersimiz varsa, ne zaman btr yapacağız? Ders yükünü yerine getiri diyor yazıda. Kime göre ders yükü?