katı kurallar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
norm ataması öncelikle ilçe içinde yapılır. korkulacak çok fazla birşey olacağını zannetmiyorum

hatay daki norm fazlası atamaları bi inceleyin derim hocam...korkulacak bişi yok demek çok polyannacı bi yaklaşım olur.

eğer hatay farklı bir uygulama yapıyorsa bu yanlıştır. öncelikle ilçe içinde norm ataması yapılır. sonrada il.eler arası nomr ataması yapılır

sendikanız varsa sendika yöneticileri bu olaya el atsınlar bu valiliğin emrinde olan birşey uygulmayıda il milli eğitim yapar. bunlar ikili ilişkilerle çözülebilecek bir durum diğer iller nasıl yapıyorsa aynısnı onlarda yapsın

hcm sendikada boş hak hukuk adalette boşş ben yaptım oldu diyen insanlar varsa başınızda hak arama çabanız da çok işe yaramıyor.buradaki haber biraz farklı bir durum olmaz denen katı kuralların nasıl delindiği ve kimler için delindiğine dair isim isim yazılmış bir kanıt.bizim gibi halktan insanlara gelince de yönetmelik böyle bakanlığın emri bu denir.

hocam okadar boş düşünmeyin çalıştığım ilde de bu norm atması ile yanlış uygulma yapılırken olaya sendika müdahale edildi ve düzeltmek zorunda kaldılar. sizin elinizden gelebilecek en büyük güç sendikanızı devreye sokmaktır. sendikanzı bu olaya yanaşmıyorsa o sendikada durmanında alemi yok

sendikaların bt öğretmenlerinin durumuyla ilgili olduğunu söyleyemem.onların ellerinden gelen de sadece tepki göstermek.tepki çekmek umurlarındaysa ....

Geri