Arkadaşlar kaydediciler modülünü yazıyorum. modül konularında öğrenme faaliyeti 3 de (megep de kaydediciler bilgi formuna bakılabilir.) "1. Farklı giriş- çıkış kombinasyonlu kaydediciler" ve "2. İki yönlü kaymalı kaydediciler " diye başlıklarım var. bu başlıklardan "2. İki yönlü kaymalı kaydediciler" konusunu zaten öğrenme faaliyeti 1 de "3. Kaymalı/seri girişli kaydedici " başlığının altında "Sağa - Sola Kaymalı Kaydedici" olarak anlatıyorum. elimdeki kaynakta (Sayısal Elektronik - Hüseyin EKİZ) ve yaptığım araştırmalarda "İki yönlü kaymalı ve Farklı giriş- çıkış kombinasyonlu kaydediciler" diğer adı "üniversal kaydediciler" adında kaydediciler var.
acaba diyorum ders bilgi formu hazırlanırken "İki yönlü kaymalı ve Farklı giriş- çıkış kombinasyonlu kaydediciler" i " 1. Farklı giriş- çıkış kombinasyonlu kaydediciler" ve "2. İki yönlü kaymalı kaydediciler " diye yanlışlıkla ayırmış olabilirler mi? yoksa ben mi yanlış yorumluyorum...
acaba diyorum ders bilgi formu hazırlanırken "İki yönlü kaymalı ve Farklı giriş- çıkış kombinasyonlu kaydediciler" i " 1. Farklı giriş- çıkış kombinasyonlu kaydediciler" ve "2. İki yönlü kaymalı kaydediciler " diye yanlışlıkla ayırmış olabilirler mi? yoksa ben mi yanlış yorumluyorum...