Kaynaştırma öğrencileri için 1. Dönem 2. Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsilTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Valla senin öğrencilerin seviyesi iyiymiş. Bendekiler okuyamıyor zaten soruları ben okuyorum onlar cevap veriyor. Ben 1 aydır klavyeyi öğretemedim. Tenefüste çağırıyorum bu ne bilmiyorum, klavye bu tamam mı tamam diğer tenefüs bu ne diyorum bilmiyorum diyor :cry:
klavye kasa resmi falan sorup ne olduklarını soracam ben

hiçkimse' Alıntı:
Valla senin öğrencilerin seviyesi iyiymiş. Bendekiler okuyamıyor zaten soruları ben okuyorum onlar cevap veriyor. Ben 1 aydır klavyeyi öğretemedim. Tenefüste çağırıyorum bu ne bilmiyorum, klavye bu tamam mı tamam diğer tenefüs bu ne diyorum bilmiyorum diyor :cry:
klavye kasa resmi falan sorup ne olduklarını soracam ben

ben 1 .yazılı da klavye kasa resimlerini sordum kendim yaptırdım yazılı da. Şimdi tekrar aynı soruları soracam artık. daha yazmayı okumayı bilimyorlar.

fernandito' Alıntı:
ben 1 .yazılı da klavye kasa resimlerini sordum kendim yaptırdım yazılı da. Şimdi tekrar aynı soruları soracam artık. daha yazmayı okumayı bilimyorlar.

Hocam benim kaynaştırma öğrencilerim için sizin hazırladığınız sınav kağıdını alabilir miyim mümkünse?

alabilirsiniz de hocam çok basit bişey zaten 5 tane donanım parçasının resmini koyup isimlerini sordum.

Geri