Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün tamda bunun üzerine bir konuşma geçti okulda, arkadaşlar arasında MEB 8. sınıflar için yapacağı ortak sınavlarda kaynaştırma öğrencilerine özel sınav hazırlayacak mı? hazırlamayacak mı? diye, eğer hazırlamazsa bize yapın dediği şeyleri inkar etmiş olacak! ne dersiniz?
bende ayrı sınav hazırlamayı düşünüyordum, teşekkürler hocam, yönetmelik ne diyorsa onu yapalım da sonrası kimin neyi inkar ettiğini düşünürüz
kaynaştırma öğrencilerine sınav yapmak zorunda mıyız? bizim rehbelik hocamız uygulama veya sözlü yapıp not verebilirsiniz dedi sözlü yapıp not verilirse sorun çıkarmı acaba?
kaynaştırma öğrencilerine sınav yapmak zorunda mıyız? bizim rehbelik hocamız uygulama veya sözlü yapıp not verebilirsiniz dedi sözlü yapıp not verilirse sorun çıkarmı acaba?
ben de merak ediyorum.. 2 3 kaynaştırma öğrencisi de bizde var..
bir de bizim okulda yürüme engelli 2 çocuk var haliyle sınıfları giriş katta ama BT sınıfı 3.katta derse katılamıyorlar. onları da ayrı sınav mı yapmalıyım?
kaynaştırma öğrencin varsa yapılır. planda değerlendirmeyi sözlü ve uygulamalı olarak hazırlarsanız yazılı sınav gerek kalmaz. uygulama yapmanız yeter. ama planınızda yazılı sınavdan bahsetmişseniz mutlaka yapmanız gerekir.