I i.d. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 434 2 Ekim 2013 #1 Okulumuzun Bilgisayar işlerini yaptıracağımız kayseri de düzgün çalışan bilgisayar firması arıyoruz önerisi olan var mı acaba?
Okulumuzun Bilgisayar işlerini yaptıracağımız kayseri de düzgün çalışan bilgisayar firması arıyoruz önerisi olan var mı acaba?
zulfikar1985 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,449 2 Ekim 2013 #2 igosis bilisim medresenin ilerisinde garabti konut binasinin altında. bil. öğretmen olduğunuda belirtirsen her türlü yardımcı olurlar.
igosis bilisim medresenin ilerisinde garabti konut binasinin altında. bil. öğretmen olduğunuda belirtirsen her türlü yardımcı olurlar.
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,014 2 Ekim 2013 #3 Necip Bilgisayar (öğretmen evinin orada)- soner hoca var öğretmen arkadaş, her türlü yardımcı olur.
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,014 2 Ekim 2013 #5 i.d.' Alıntı: Tşk arakadaşlar bi görüşeyim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın noyu tel ile yolladım hocam, yakın arkadaştır beni de söylersiniz.
i.d.' Alıntı: Tşk arakadaşlar bi görüşeyim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın noyu tel ile yolladım hocam, yakın arkadaştır beni de söylersiniz.
S sonerkoca Üye Mesajlar 1 8 Kasım 2013 #6 sevgili admin tşkler arkadaşa gerekli yardımı yapacağım gözün arkada kalmasın