Kayseri BTR ne zaman başlayacak?

Kodla Büyü

bigeast

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar Kayseriye yeni geldim. BTR ler başladımı veya ne zaman başlayacak bilgisi olanlar var mı?

Bekliyoruz ilçeler dilekçe leri göndet memişler çarşamba onaya sunarız diyorlar dı sonra sını bilmiyorum

the_korsan' Alıntı:
eemree' Alıntı:
kocasinan dan bir haber var mı?

Bizim kocasinan geriden gelir 1-2 gün :)
özür durumundan merkeze geldin mi emre hocam ?

geldim hocam gazi osman paşa ortaokulu ilk tercih geldi sümer stadının o taraflarda
açık olanların en iyisi gibiydi :)
hergün akkışlaya git gelden kurtuldum

ah Yozgat ah dönem başlamadan görevlendirme onayları çıkardı, kayseri il memler arasında sonuculuk konusunda yarışıyor

Hocam bu görevlendirme Validen çıkıyor. Nasıl ilçeler farklı başvuru alabiliyor. Ben anlamadım. Melikgazi yapmış ama Diğer ilçelerde ses yok. :!:
Yozgatta ilde toplantı olur ertesi günde tüm ilçelerdeki arkadaşların oluru valiliğe giderdi.

ben bugün ili aradım ilçelere gönderdik sonuçlar açıklandı dedi ama yeşilhisara daha gelmemiş gelen yer var mı aceba :?:

ozdere' Alıntı:
ben bugün ili aradım ilçelere gönderdik sonuçlar açıklandı dedi ama yeşilhisara daha gelmemiş gelen yer var mı aceba :?:
ilin sitesinde neden yayınlamadılar, melikgazide haberimiz yok hala

mehmettuna68' Alıntı:
ah Yozgat ah dönem başlamadan görevlendirme onayları çıkardı, kayseri il memler arasında sonuculuk konusunda yarışıyor
Hocam Yozgat başladı 1 hafta oldu. :) Yozgattan bi giden bi gitmeyen pişman :)

Geri