Kayseri de okulum ilkokul oldu, ne yapacağım?

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, Kayseri de çalıştığım okul ilkokul oldu. Ben şimdiki okulumda norm fazlasıyım. Beni bekleyen son nedir? Daha önce Kayseri de bu tür bir durumla karşılaşan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Kayseri İl MEM in bu konudaki tutumu hakkında bilgisi olan var mı?

Gelecek hafta yada sonrakinde norm güncellemeleri başlar...
Birleşen okullara norm kadroya göre öğretmen nakilleri yapılır. Gidemeyenler il içi yer değiştirme yapar.. Seyir bunu gösteriyor ama ne olur bilinmez..

Benimki ortaokul olmuştu zaten, bizle birleşen ilkokulda da BT ci arkadaş var ama benim bile norm yok nasıl olacak, keşke gelebilse de 2 kişi olsak ama belli belirsiz her şey :?

benim okulumda ortaokul oldu.ilkokul olan başka okuldan 2.kademe öğretmenleri gelecek bt ci var ve puanı benden yüksek ...hiç yoktan yerimden oluyorum :(

benim okulumda ilkokul olacakmış, bu sabah öğrendik bakalım durumum ne olacak, yine bir belirsizlik :wink:

bote09' Alıntı:
benim okulumda ortaokul oldu.ilkokul olan başka okuldan 2.kademe öğretmenleri gelecek bt ci var ve puanı benden yüksek ...hiç yoktan yerimden oluyorum :(
aynı durumda bende var işin ilginç yanı ilçede norm yok bakalım ne olacak

ucamus' Alıntı:
bote09' Alıntı:
aynı durumda bende var işin ilginç yanı ilçede norm yok bakalım ne olacak

kötü bikaç okul açılır tercih etmezsek de resen gönderiliriz büyük ihtimalle hocam :(

Benim de okulum ilkokul oldu malesef :( ilkokul olmadan da norm yoktu şimdi hepten tutuştuk ne olacağımız meçhul :verymad:

arkadaşım benim okulum geçen sene ilkokul oldu. ben zaten 4 senedir norm fazlasıyım. BT öğretmenlerinin de çoğunluğu norm fazlası. 3 defa norm fazlası olduğuma dair yazı geldi bu geçen seneler içerisinde, mutlaka tercih yapın yoksa reesen atarız dediler. tercihleri yaptım ama açık okul olmadığından atanamadım. şimdi kadrom ilkokulda, görevlendirmem lisede. böyle devam ediyorum.
norm verilmediği sürece de böyle devam edecek sanırım. o yüzden kafaya takma.

cenk76' Alıntı:
arkadaşım benim okulum geçen sene ilkokul oldu. ben zaten 4 senedir norm fazlasıyım. BT öğretmenlerinin de çoğunluğu norm fazlası. 3 defa norm fazlası olduğuma dair yazı geldi bu geçen seneler içerisinde, mutlaka tercih yapın yoksa reesen atarız dediler. tercihleri yaptım ama açık okul olmadığından atanamadım. şimdi kadrom ilkokulda, görevlendirmem lisede. böyle devam ediyorum.
norm verilmediği sürece de böyle devam edecek sanırım. o yüzden kafaya takma.

Sayın Hocam;

Bu olay Kayseri demi gerçekleşti yoksa farklı bir ilin uygulaması mı?

azizerkut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, Kayseri de çalıştığım okul ilkokul oldu. Ben şimdiki okulumda norm fazlasıyım. Beni bekleyen son nedir? Daha önce Kayseri de bu tür bir durumla karşılaşan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Kayseri İl MEM in bu konudaki tutumu hakkında bilgisi olan var mı?

Hocam biz bu dünyada norm kadro fazlasıyız. Hi,ç dert etmeyin gidecek okul olmaz yerinizde kalırsınız.

Şimdi değerli öğretmenlerim ben de muhtemelen norm fazlasıyım, şu anda lisede görevlendirme çalışıyorum. Norm fazlası olunca il içinde resen atandıktan sonra il dışı atama isteyebiliyoruz değil mi? Eşimin bulunduğu ile gitmek istiyorum. Geçen şubatta eş durumundan gidemedim, il dışı denemek istiyorum.

bu kadar norm fazlası öğretmeni ne yapmayı düşünüyorlar aceba??
derside zorunlu yapmayı düşünmüyolarmışmışmış
sınıf öğretmnlerine yaptıkları alan değiştirme ile mi eritecekler bizi

aynı durum bende de var. ama müdürümün söylediğie göre tüm öğretmenler gitmeyecekmiş. bunun için idarelerden teklif yazısı verilecekmiş. müdür bey de benimle birlikte ingilizce ve din kültürü öğretmenlerinin ( ilkokulda da gerekli olacağı için ) kalmasını teklif edeceğini söyledi. ve kesin kalırsınız gibi konuşuyor.
ben burda kalsam bile kadrom olmayacak. gidersem de gideceğim okulda benimle aynı yıl göreve başlayan arkadaş var. sadece ben ondan belki 1 gün önce başlamış olabilirim. bu durumda ne olur bilemiyorum.
bu arada norm fazlası olmak beni pek endişelendirmiyor. çünkü herkes norm fazlası ve hiç ihtiyaç yok. eşim 3 yıldır norm fazlası (melikgazi de). okulundan ayrılmak istemesine rağmen hiçbiryere gidemiyor.

yazı gelmiş bizim okula bugün branş öğretmenlerinin listelerini gönderin diye ingilizce ve din kültürü için kıdemli kalacak diğerleri geceçek denmiş bilişim için bişey denmemiş ben de geçiyorum yani

Geri