Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kayseri Fatih Projesi sitesi yayına başlamıştır
Yorumlarınızı bekliyoruz
http://www.kayserifatih.gov.tr/
Yorumlarınızı bekliyoruz
http://www.kayserifatih.gov.tr/
gececiler' Alıntı:hayırlı olsun
yalnız bi konu dikkatimi çekti, öğrenciler çok iyi bilgisayar bildiklerine göre! ordaki "Google Gelişmiş Arama", "Google görsel arama ve kaydetme", "PowerPoint 2010 ile Slayt Geçiş Slayt Tasarım", PowerPoint 2010 ile Ekran Görüntüsü Alma İşlemi" gibi yazılara gerek yok hocam kim napsın bunları herkes biliyor! (muş) zaten
alpaygunes' Alıntı:gececiler' Alıntı:hayırlı olsun
yalnız bi konu dikkatimi çekti, öğrenciler çok iyi bilgisayar bildiklerine göre! ordaki "Google Gelişmiş Arama", "Google görsel arama ve kaydetme", "PowerPoint 2010 ile Slayt Geçiş Slayt Tasarım", PowerPoint 2010 ile Ekran Görüntüsü Alma İşlemi" gibi yazılara gerek yok hocam kim napsın bunları herkes biliyor! (muş) zaten
Görüşleriniz için teşkkürler.
Öğrencilerin çok iyi bilgisayar bilmesi başka. Öğrencilerin bilişim teknolojilerini çabuk kavraması başka.
Öğrenciye yönelik video başka , öğretmene yönelik video başka. Aralarında çok fark var.
Öğrencilerin çok bilgisayar bildiğini kim söylüyorsa onada iletin düşünceleriniz.
gececiler' Alıntı:alpaygunes' Alıntı:gececiler' Alıntı:hayırlı olsun
Öğrencilerin çok iyi bilgisayar bilmesi başka. Öğrencilerin bilişim teknolojilerini çabuk kavraması başka.
Öğrenciye yönelik video başka , öğretmene yönelik video başka. Aralarında çok fark var.
Öğrencilerin çok bilgisayar bildiğini kim söylüyorsa onada iletin düşünceleriniz.
konuyu acan arkadas "yorumlarınızı bekliyorum " yazmıs bizde yorum yazdık sitenizi övmek zorunda değiliz tavrınız hic hos değil, eleştiri istemiyorsanız başlık açmayın sitenin hiti olsun diye başlık açıp sonra eleştirenleri eleştirmenizi eleştiriyorum, ha konu güncel kalsın diye tartısma cıkarıp danısıklı dövüş yapacaksanız konuyu acan arkadasla yapın
eemree' Alıntı:chromeda kayıklık var sağ modülde
bide powerpoint vs. videolar meb internetinde engelli.
daha iyi bir joomla teması olabilirdi
birde joomla 2,5 çıktı bu site 1,5
alpaygunes' Alıntı:gececiler' Alıntı:alpaygunes' Alıntı:gececiler' Alıntı:hayırlı olsun
konuyu acan arkadas "yorumlarınızı bekliyorum " yazmıs bizde yorum yazdık sitenizi övmek zorunda değiliz tavrınız hic hos değil, eleştiri istemiyorsanız başlık açmayın sitenin hiti olsun diye başlık açıp sonra eleştirenleri eleştirmenizi eleştiriyorum, ha konu güncel kalsın diye tartısma cıkarıp danısıklı dövüş yapacaksanız konuyu acan arkadasla yapın
Hocam lütfen şunu izah edin bana. Bende peşinen özür diliyorum
1- Sitenin neresinde öğrenciler iyi bilgisayar biliyor diyor
2- O videoların öğrencilere yönelik olduğunu nasıl anladığınız.
eleştrimek ayrı bir emek isterser . Neyi eleştirdiğini bile incelememişsiniz..
Şunları yazsayadınız, bize ayna tuttuğun için teşekkür ederdim.
renk düzeni uygunsuz , gözyoruyor
konular kısır ve basmakalıp
Site amacına uygun değil
videolarda ses olmaması hoş olmamış
nenden joomla ? kendiniz kodlasaydınız iyi olurudu?
vs
marmarabote' Alıntı:videoları açamıyorum. meb tarafından engellenmiş 8)
ayhanozmen' Alıntı:sayın hocam siteniz güzel olmuş. emeğinize sağlık :++: . renkler de uyumlu bence güzel olmuş ama dediğiniz gibi değiştirilebilir bence siteye bi anket koyabilirsiniz şablon konusunda öğretmenlerin e-içerik hazırlaması için yardımcı olacak kanaatindeyim. bende okulumda öğretmenlere anlatırken buradan faydalanabilirim ya da bu siteyi referans gösterebilirim. zaten yakında ilimizdeki bt sınıflarına kurulacak öğretmenlere eğitim verilmesi amacıyla. eğer burdan bazı dökümanlarınızı kullanırsam hakkınızı helal edin şimdiden. teşekkürler.
the_korsan' Alıntı:Arkadaşlar emeğinize sağlık, alpay hocam imzanda görmüştüm 3-4 gün önce inşallah güzel paylaşımlara vesile olur, kazasız belasız bu fatih işi de hallolur.
Güvenli internet konusu ile ilgili ismail hocamın blogunda bir konu vardır, forumda da paylaşılmıştı. Dosyaların indirme linkleri de mevcut, kullanmak isteyebilirsiniz. Kolay gelsin
guvenlik-antivirus-spyware-vs-f48/bt-ogretmenleri-icin-guvenli-internet-sunumu-videolar-animas-t77987.html
http://www.teferruat.org/2012/01/bt-ogr ... masyonlar/
dijitalyerli' Alıntı:hocam header da flash varya, e-döküman, çoklu ortam falan yazıyo. onlar geldikçe tıklayıp o sayfaya gitseydik iyiydi. bir çeşit slider gibi olabilirdi bence. çoklu ortam geldiğinde tıklayıp çoklu ortamla ilgili sayfaları görebilirdik.
chrome'da inceliyorum siteyi. ilk bakışta iyi.
başıklarda link olsaydı iyi olurdu? nasıl derseniz.
http://www.kayserifatih.gov.tr/index.php?limitstart=11 sayfasında "PowerPoint 2010 Köprü Ekleme" başlığı link olmalı illa devamını oku ya tıklamam gerekmemeli.
PowerPoint 2010 Köprü Ekleme konusunu açtığımda; içeriğin altında uzun bir arama kutusu görüyorum. bu kadar uzun ve içeriğin altında olması iyi değil. yine aynı sayfada; bir sağ ya da sol menü olmasını beklerdim aynı konuya benzer sayfaları görebilmek için.
yada içerin altına "bu konuya benzer yazılar" türü bir şey olmasını beklerdim.
aslında site ilk bakışta güzel ama bence modüllerin yerleşimi doğru değil.
site amaca hizmet ediyor mu? evet
ama kullanışlı mı? hayır
geliştirilebileceğini düşünüyorum.
dijitalyerli' Alıntı:anasayfadaki; Ana Menü,Kategoriler,Çok okunanlar,Yazılımlar,Son Yazılar
bölümleri tüm sayfalarda yanda bir sutunda olsaydı daha iyi olurdu. bir önceki yorumumda bahsettiğim şey bu idi. aynı şekilde "paylaş", "e-tab kullanımı" butonlarıda aynı şekilde.
kategoriler header'ın altına yatay menu olabilirdi.
sitenin renk uyumu çok iyi.
umarım yorumlarım olumsuz anlaşılmaz. bence bahsettiğim gibi olursa daha kullanışlı olur.
Buzkırıcı' Alıntı:hocam kayseride ilköğretim okullarında şu tablet ve akıllı tahta işi ne zamana kadar yayılır
Hocam bizim alanda sınırsız. Şuaralar çok meşgulum. Diğer formatör arkadaşlar flv ye dönüştürünce bir player bulup kendi hostumuza upload edecez.Metehan' Alıntı:Video sitesi olarka ben kendi hostumu kullanıyorum hocam sınırsız alanım var