Kayseri Mem Sorubank Kullanım Klavuzu

Kodla Büyü

Projeyi nasıl değerlendirirsiniz?

• Harika

Oy: 4 28.6%
  • İyi

Oy: 1 7.1%
  • Çalışılmalı

Oy: 3 21.4%
  • Gereksiz

Oy: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar Kayseri Mem'in başlattığı çevrimiçi soru bankası projesi için öğretmenlere yardımcı olması için bir klavuz hazırladım umarım işinize yarar.

Bide anket yapayım bari fikir edinmiş oluruz.

Ekli dosyalar

Sanırım alpay hocamızın projesi kullanılmış, güzel bir proje. Böyle milli eğitimler olması sevindirici, birde kayseriliyiz zaten, inşallah öğretmenlerde gerekli katkıyı yapar ve sistem büyüyerek devam eder.

valla ogretmenler biraz ilgilense ümitli olcaz ama malesef okuldaki 100 küsür öğretmenden kimse umursamıyor bile, bence cok guzl bir sistem ama malesef angarya görenler bile var

hocam kullanıcı hesabını nasıl tanımlayacağız? kurum mu tanımlayacak, girişte hangi şifreyi kullanacağız?

pcman' Alıntı:
hocam kullanıcı hesabını nasıl tanımlayacağız? kurum mu tanımlayacak, girişte hangi şifreyi kullanacağız?
girişte kullanacağınız yönetici adını ve parolasını bölge tanıtım toplantısında Alpay Güneş veriyor. öğretmenlerin hesabını ise okul formatörleri tanımlamakla görevli, öğrencilerin hesabını da her sınıfın sınıf rehber öğretmeni.
öğretmenlere kullanıcı adı ve parola vermek için öğretmenlerim menüsünden ekle seçeneğini kullanıyorsunuz.

azizerkut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Kayseri Mem'in başlattığı çevrimiçi soru bankası projesi için öğretmenlere yardımcı olması için bir klavuz hazırladım umarım işinize yarar.
teşekkürler.
hocam çalışmanıza bazı eklemeler yaptım. her ne kadar hocalara toplantı yapıp herkese tek tek uygulamalı olarak göstersek de sonradan mutlaka birçok kişiden sorular alıyoruz.öğenci ekleme, sınav ve kitapçık hazırlama konularında eklemeler yaptım. yalnız soru ekleme kısmında eksiklik var. okuldaki hocalardan bana gelen sorulardan dolayı eksiklik olduğunu söylüyorum. resimli soru ekleme konusunda ve soruların şıklarını yazmada sıkıntılar oluyor. mesela bazıları tüm şıkları aynı satırda yazabiliyor.fakat ben bu kısma ekleme yapmadım.

Ekli dosyalar

myiber' Alıntı:
azizerkut' Alıntı:
teşekkürler.
hocam çalışmanıza bazı eklemeler yaptım. her ne kadar hocalara toplantı yapıp herkese tek tek uygulamalı olarak göstersek de sonradan mutlaka birçok kişiden sorular alıyoruz.öğenci ekleme, sınav ve kitapçık hazırlama konularında eklemeler yaptım. yalnız soru ekleme kısmında eksiklik var. okuldaki hocalardan bana gelen sorulardan dolayı eksiklik olduğunu söylüyorum. resimli soru ekleme konusunda ve soruların şıklarını yazmada sıkıntılar oluyor. mesela bazıları tüm şıkları aynı satırda yazabiliyor.fakat ben bu kısma ekleme yapmadım.

bu klavuzu okul web sayfasına koymak umarım sorulan soruları azaltır. aylar geçti hala sorular bitmedi.

Projeyi sahiplenen , tanıtımında ve kullanımında yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başlığı görünce şaşırmadım dersem yalan olur. En azında bu tarz bir başlık hoş olmuş. Klavuzdaki iconlar ilk zamanlardan kalma. Sonradan iconlar değişti ve ilaveler oldu.

Geri