Kayseri mem norm fazlası 110 öğretmen ataması yaptı, baya bir resen atama yapılmış
http://kayseri.meb.gov.tr/download/norm ... r_inha.pdf
http://kayseri.meb.gov.tr/download/norm ... r_inha.pdf
the_korsan' Alıntı:Şimdi anadolu lisesindekileri ortaokullara vermişler, ondan sonra da yavrum liselere btr arayıp duracaklar, yok liseler dolmadan ortaokullara görev yok muhabbeti...
Allah akıl fikir izan versin...
mehmettuna68' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Şimdi anadolu lisesindekileri ortaokullara vermişler, ondan sonra da yavrum liselere btr arayıp duracaklar, yok liseler dolmadan ortaokullara görev yok muhabbeti...
kardeşim nasıl olsa kayseride formatörlük belgesi alanlara öncelik veriyorlarlar, açarlar yine kurs. Bizim mem nasıl olsa bulur bir çaresini
the_korsan' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Şimdi anadolu lisesindekileri ortaokullara vermişler, ondan sonra da yavrum liselere btr arayıp duracaklar, yok liseler dolmadan ortaokullara görev yok muhabbeti...
kardeşim nasıl olsa kayseride formatörlük belgesi alanlara öncelik veriyorlarlar, açarlar yine kurs. Bizim mem nasıl olsa bulur bir çaresini
Dostum belgelileri bırak bu dönem ki onay listesinde ismim yok, excel listesinde kaydırma olmuşta mış mış mış ... ek görevlendirme de onay tarihi onayın çıktığı tarih geçerliymişte miş miş mişte geriye dönük olmazmış mış mışta vs vs..
Biz iş yapmaya çalışıyoruz, bizi ne işlerle oyalıyorlar...
the_korsan' Alıntı:Şubat sonunda onaylar çıkmış ama ilçe sitesinden yayınlanmamıştı hiç... geçen cuma okulun veri takip sistemine öyle bir bakayım dedim baktım ki onay yazıları var ama listede adım yok..
excel listesinde kaydırma yapmışlar, liste 24 den 26 ya atlıyor
Neyse 6 şubat tarihli okuldan çıkan belgeleri vs ekleyip dilekçeyi verdim, ek görevlendirme listesine ekleyecekler eklemesine ama ek görevlendirme de onay tarihi geriye dönük olmayacak vs denildi... bende o zaman tüm kayseriyi geriye dönük nasıl yaptıysanız kendi yaptığınız hatayı telafi edin dedim dilekçeye de durumu belirttim.. Geriye dönük çıkmaz ise bakarız artık çaresine, tüm kayseri görevlendirmeleri emsal sonuçta, ya herkesinkini onay tarihinden sayacaklar ya da hakkımı verecekler dostum.