Kayseri Mem'den Resen Atamalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BARAN38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Şimdi anadolu lisesindekileri ortaokullara vermişler, ondan sonra da yavrum liselere btr arayıp duracaklar, yok liseler dolmadan ortaokullara görev yok muhabbeti...

Allah akıl fikir izan versin...

the_korsan' Alıntı:
Şimdi anadolu lisesindekileri ortaokullara vermişler, ondan sonra da yavrum liselere btr arayıp duracaklar, yok liseler dolmadan ortaokullara görev yok muhabbeti...

kardeşim nasıl olsa kayseride formatörlük belgesi alanlara öncelik veriyorlarlar, açarlar yine kurs. Bizim mem nasıl olsa bulur bir çaresini

Lisedeki öğretmeni ortaokula verdin eee seneye görevlendirme yaparken ne yapacan????

Bizim Burdur ilinde ise lisedeki öğretmenin 8 saat dersi var, ortaokulda ise 6 sate norm açmışlar. Bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Kendi mantıkları açısından haklılar, şimdi lisede btr olan birisine ilköğretimede görevlendirme olarak derslere gireceksin deseler kimse kabul etmez. Ama ilköğretime atadıktan sonra derslerimne giripte ek ders için liseye btr gidecek adam çok bulurlar... :alkis: :x

saçma saçma iş yapıyorlar, şu tahtaları ilköğretimede kursalar artıkta 2 okula giden btci kalmasa.

kayseri mem öndecen resen atama yapmıyordu bundan sonra işler daha da zor sadece ortaokullara zorunlu ders norm sorunumuzu malesef çözmedi çözmez bugün diğerlerinin başına gelenler resen atananları kastediyorum yarın bizim de başımıza gelecektir Allah sonumuz hayır etsin :(

Ben kesin çözümü buldum. İlçeye gideceğim kafam rahat edecek. Çünkü; ilçede öğretmen açığı çok gördüğüm kadarıyla... Norm fazlası olsam bile her yıl okullardan okul beğenirim artık... :P :P

galiba tamalar iptal oluyor hocam. tam netleşmedi ama duyduğuma göre emir geldi iptal yönünde

bakanlık yazısında resen atamalrın sdece kendi ilçesinde yapılması gerektiği yazıyor

arkadaşlar ilişik kesme işini durdurmuşlar yeni okul müdürüne mesaj geldi. hadi hayırlısı

mehmettuna68' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:

kardeşim nasıl olsa kayseride formatörlük belgesi alanlara öncelik veriyorlarlar, açarlar yine kurs. Bizim mem nasıl olsa bulur bir çaresini

Dostum belgelileri bırak bu dönem ki onay listesinde ismim yok, excel listesinde kaydırma olmuşta mış mış mış ... ek görevlendirme de onay tarihi onayın çıktığı tarih geçerliymişte miş miş mişte geriye dönük olmazmış mış mışta vs vs..

Biz iş yapmaya çalışıyoruz, bizi ne işlerle oyalıyorlar...

the_korsan' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:

Dostum belgelileri bırak bu dönem ki onay listesinde ismim yok, excel listesinde kaydırma olmuşta mış mış mış ... ek görevlendirme de onay tarihi onayın çıktığı tarih geçerliymişte miş miş mişte geriye dönük olmazmış mış mışta vs vs..

Biz iş yapmaya çalışıyoruz, bizi ne işlerle oyalıyorlar...

nasıl yani onay işi ne oldu, ek derse ne zaman başladı?

Şubat sonunda onaylar çıkmış ama ilçe sitesinden yayınlanmamıştı hiç... geçen cuma okulun veri takip sistemine öyle bir bakayım dedim baktım ki onay yazıları var ama listede adım yok..
excel listesinde kaydırma yapmışlar, liste 24 den 26 ya atlıyor :)

Neyse 6 şubat tarihli okuldan çıkan belgeleri vs ekleyip dilekçeyi verdim, ek görevlendirme listesine ekleyecekler eklemesine ama ek görevlendirme de onay tarihi geriye dönük olmayacak vs denildi... bende o zaman tüm kayseriyi geriye dönük nasıl yaptıysanız kendi yaptığınız hatayı telafi edin dedim dilekçeye de durumu belirttim.. Geriye dönük çıkmaz ise bakarız artık çaresine, tüm kayseri görevlendirmeleri emsal sonuçta, ya herkesinkini onay tarihinden sayacaklar ya da hakkımı verecekler dostum.

the_korsan' Alıntı:
Şubat sonunda onaylar çıkmış ama ilçe sitesinden yayınlanmamıştı hiç... geçen cuma okulun veri takip sistemine öyle bir bakayım dedim baktım ki onay yazıları var ama listede adım yok..
excel listesinde kaydırma yapmışlar, liste 24 den 26 ya atlıyor :)

Neyse 6 şubat tarihli okuldan çıkan belgeleri vs ekleyip dilekçeyi verdim, ek görevlendirme listesine ekleyecekler eklemesine ama ek görevlendirme de onay tarihi geriye dönük olmayacak vs denildi... bende o zaman tüm kayseriyi geriye dönük nasıl yaptıysanız kendi yaptığınız hatayı telafi edin dedim dilekçeye de durumu belirttim.. Geriye dönük çıkmaz ise bakarız artık çaresine, tüm kayseri görevlendirmeleri emsal sonuçta, ya herkesinkini onay tarihinden sayacaklar ya da hakkımı verecekler dostum.

kardeşim bende sana o gün telefonda bunu anlatmaya çalıştım ya. Neymiş geriye dönük olması için o okulda göreve başlamış olmalıyım diyor sayın çok bilmiş idarecilerim. Görevlendirme yazısı olmadan kayseride kimse başlayamaz dedim sizin düşüncenize göre. Ama burda il mem gecikmelerden dolayı mağduriyeti önlemek için geriye yapıyor diyorum ama anlamıyorlar. Ben de çok üstüne gitmedim, vicdani olarak hakettiğimi düşünseydim inadına alırdım onu.

Geri