Kayseri Merkezden İlçeye Resen Yapmış :o

Kodla Büyü

CeDort

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba Kayseri ili merkezde ki öğretmeni çok uzak ilçeye resen atama yapmış. Benim anlamadığım ilçelerde 8 açık varken 3 resen yapmış neden bilmiyorum. Birde şimdi bu gönderdiği adamı eş durumunda tekrar il emrine merkeze mi alacaklar burası bana saçma geliyor. Fikri veya duyumu olan var mı merak ettim.

hocam bakmak lazım kaç saat derse giriyordu veya derse giriyor muydu, puan neydi diğer atamalarda tercih yaptı mı diğerlerinin puanı durumu hizmet yılı nedir kaç senedir norm fazlası atandığı okulda branşı var mı görevlendirme vs durumları nedir?

Elbette bakanlık hangisini ne kadar dikkate alır bilinmez ama 8 kişi vardı 3 kişi demek çok basit ve önü sonu kapalı bir hesaplama olur...

Hangi ilçeye verilmiş hocam. Yazık milletin çoluğu çocuğu kurulu düzeni var.

hocam bakmak lazım kaç saat derse giriyordu veya derse giriyor muydu, puan neydi diğer atamalarda tercih yaptı mı diğerlerinin puanı durumu hizmet yılı nedir kaç senedir norm fazlası atandığı okulda branşı var mı görevlendirme vs durumları nedir?

Elbette bakanlık hangisini ne kadar dikkate alır bilinmez ama 8 kişi vardı 3 kişi demek çok basit ve önü sonu kapalı bir hesaplama olur...
hocam duyuruya çıkmadan önce herhangi bir liste yayınlanmadığı için bilmiyoruz tabi. Ama merkezde 4 açık vardı oralar 1. aşamada tercihle doldu. 2. aşamada 8 açık vardı 3 üne resen vermişler. Verdikleri kişilerde il emrinde olanlar değil mevcutta bir okulda olan kişiler puanları da 232 ve 210.

Geri