Kayseride ilkokul

Kodla Büyü

flyman

Site Gezgini
Kayseride olan veya kayseri ile ilgili bilgîsi olan sayın hocalarım yiğenim için bana ilkokul tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim. Birde mustafa yazar ilkokulu hakkında bilgi verirmisiniz? Şimdiden teşekkürler..

Hocam yardımcı olalım olmasına da adres nereye kayıtlı, kayıt hangi okula düşmüş?

Adresten farklı bir okula nasıl alacaksınız?

Mustafa Yazar ilkokulu iyi bir okul , yeri konumu ulaşımı çok iyi.

the_korsan' Alıntı:
Hocam yardımcı olalım olmasına da adres nereye kayıtlı, kayıt hangi okula düşmüş?

Adresten farklı bir okula nasıl alacaksınız?

Mustafa Yazar ilkokulu iyi bir okul , yeri konumu ulaşımı çok iyi.
Sayın hocam abimler yurt dışında dönüş yapacaklar. Seçtikleri okula göre bir mahalle de ikamet edecekler. Onun için şu Anda okul aramaktyaız. Yardımcı olursanız sevinirim.

hocam valla maddi durumu iyi olanların oturduğu kesim işte alparslan, erciyes evler, köşk, gültepe, yıldırım beyazıt mahalleri filan..

Örneğin erciyesler tarafındaki 2 okula bizim sınıf öğretmenlerimiz paylaştırıldı. osman zeki yücesan ve mehmet alçı ilkokullarına. Şahsen ben mehmet alçıyı tavsiye ederim aşırı kalabalık değil (erciyes evler).
Başka okul olarak osman düşüngel olabilir, Fatoş büyükkuşoğlu olabilir kayseri park arkasında, sizinde dediğiniz mustafa yazarda iyi okul. mustafa yazara bir öğretmen arkadaş kendi çocuğunu araştırdı yazdırdı..

O çevredeki okullar birbirine benzer hep zaten ama işte ilkokulda iş okulda değil sınıf öğretmenin de bitiyor.

the_korsan' Alıntı:
hocam valla maddi durumu iyi olanların oturduğu kesim işte alparslan, erciyes evler, köşk, gültepe, yıldırım beyazıt mahalleri filan..

Örneğin erciyesler tarafındaki 2 okula bizim sınıf öğretmenlerimiz paylaştırıldı. osman zeki yücesan ve mehmet alçı ilkokullarına. Şahsen ben mehmet alçıyı tavsiye ederim aşırı kalabalık değil (erciyes evler).
Başka okul olarak osman düşüngel olabilir, Fatoş büyükkuşoğlu olabilir kayseri park arkasında, sizinde dediğiniz mustafa yazarda iyi okul. mustafa yazara bir öğretmen arkadaş kendi çocuğunu araştırdı yazdırdı..

O çevredeki okullar birbirine benzer hep zaten ama işte ilkokulda iş okulda değil sınıf öğretmenin de bitiyor.

teşekkürler hocam haklısınız öğretmen daha önemli ama yeni yerleşecekleri için okuluda araştırıyorlar :)

Geri