kayseride sıfır daire arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pcman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pcman

Aktif Üye
arkadaşlar kayseride sümer mah. gültepe mah. veya şehir merkezine yakın diğer bölgelerde 180 mt. ve üstü 200.000 tl civarında sıfır daire arıyorum. tavsiye edebileceğiniz inşaat firması, konut yada diğer önerileriniz olursa memnun olurum. yeni araştırmaya başladım. piyasa hakkında fazla bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam duvenonune 6dk. esentepe var tramway ustu.140bine cok guzel evler var.sumerin orda 200bin civari.talas guzeldir orada 90bin 150bin araliginda full evler var.kayseride ulasim sorunu yok istedigin yerden al

Gültepe de sıfır ev artık zor bulunur. Yıldırımbeyazıt mahallesi yeni yeni binalarla doluyor. Acele etme iyi araştır. ben hurriyet emlak sitesine bayağı göz atmıştım. Hafta sonları develiden gelip geçmiştik bir iki ay.
Umarım en iyisi olur.

sayın hocalarım. küçük çocuk var. eşim de çalışıyor. kayınpederlere yakın olması için fazla uzaklaşmak istemiyorum. neredeyse her firmanın talasta ya da yıldırım beyazıt ta projeleri var. fiyatları da uygun. bizim için ulaşım sorun değil ancak çocuk olunca iş değişiyor. zaten araştırıyorum. acelem de yok. yaz döneminde piyasa hareketleniyor. o yüzden şimdi bakıyorum. kısmetimiz hayırlı olur inşallah. ilgilerinize teşekkürler.

bazı yerlerin fiyatları çok yüksek. biz de bakıyoruz aynı tipte ama zor gibi görünüyor. tuna cad civarı ya da mkp bulvarı yakınlarında olabilir diye düşünüyoruz ama 300 bin civarında söylüyorlar .180-200 m2 ler sümer de de aynı şekilde.

Hocam Küçük Mustafa Mahallesinde Birlik Mensucat okulunun yanında yeni bir bina yapıldı geçen hafta baktım ben 4-5 tane satlık vardı birisini sattılar. 175 metrekare sanırsam fiyatınada 65bin euro diyordu . evlerin yeri çok güzel düşünürseniz gidin bakın bir derim. Kayseride inşşaat firması olarak bilinene en eski firmaa bildiğim kadarıyla Eraslanlar. onlarada sorabilirsiniz. Ama söylediğğim daire gayet güzel yer olarak ve daire olarak.

Geri