KBS sorun

Kodla Büyü

impetus23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
değerli hocalarım, kbs sistemine giriş yapabiliyoruz fakat bazı menüleri açamıyoruz.. sorun bilgisayarlarda degil, aynı bilgisayardan vınn bağlantısı ile açabiliyorum.. mebin interneti ile ilgili nasıl bir sorun olabilirki internet var fakat bazı sitelerde böyle sorunlar yaşıyoruz, modemle ilgili bir sıkıntı olabilirmi bu durum? (yandaki anaokulu da meb hatlı onlarda sorun yok)

Hocam sayfaya girin bazı bölümler görüntülenmiyor.görüntülenmeyen sayfada sağ üstte kurum değiştiri tıklayın..sol tarafta açıldığını görürsünüzz

genel kullanıcıya ulaşamıyorum, tamam bir iki deneyince soldaki menü geliyor ama yine ilerde raporlarda felan sıkıntı var, dediğim gibi başka hatta hiçbir sorun yok, anlayamadım sorunu:)

AYnı sorun bende de oldu kurum değiştir deyince düzeliyor açılıyor..ama kbs de şuan bir sıkıntı olduğu muhakkak..Yoğunluğu kaldırmaz hiç bu kbs :)

yeni modem aldık kbsye giriyoruz fakat raporlamaya tıklayınca server ile bağlantı kurulamadı diyor. okuldaki tüm bilgisayarlarda böyle. fakat evde ve diğer okullarda sorun olmuyor. çok ilginç ya, bu sorun ile daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardım edebilir mi lütfen?

Modemi kurcalarken freewal yazan kısımda tıklanmış bir yeri kaldırdım artık sorunsuz kbsye girebiliyoruz. biraz rastlantı sonucu olsa da sorun çözüldü.

Geri