KBS sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mnn

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Kullandığınız tarayıcının versiyonu düşük olduğu için uygulamaya giriş yapamamaktasınız hatası vermekte. faket işletim sistemi windows 7 vista ultimate 32. bit. tarayıcı i.e 10 .. bu sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar?

Bende geçenlerde söylediğiniz sorunla karşılaşmıştım. Uyumluluk modunda düzeliyordu sanırım ama hocamızın dediği gibi başka bi tarayıcı kullanın daha rahat işlem yaparsınız. win 7 ie 10 da yaşadım bende bu sıkıntıyı win 8 ie 10 kullanırken bir problem yoktu

Arkadaşlar bunun çözümü nedir. hala bulamadım windows xp ve explorer 8 de bu uyarılar çıkıyor sürekli firefoz, opera, explorer, chrome hiçbiri girmiyor. lütfen yardım çözümü nedir :(

Kullandığınız tarayıcının versiyonu düşük olduğu için uygulamaya giriş yapamamaktasınız
bu seferde bu uyarıyı veriyor hocam :( firefox,chrome,opera,explorer hepsi de sonsürüm güncel işletim sistemim xpsp3 güncel hiçbirşekilde giremiyorum sinirden çatlayacağım. çözen varsa lütfen yardım etsin :(:(:(

araçlar>uyumluluk görünümü ayarları. şu web sitesini ekle bölümüne kbs.gov.tr yaz. ekle, kapat.

kbs, e-okul, mebbis vs için
sayın hocam;
"araçlar" menüsünden "uyumluluk görünümü ayarları" oradan "tüm web sitelerini uyumluluk görünümünde göster" tikini koy kapat tamamdır. bu anlatım internet explorer 10 için geçerli olup diğer sürümlerinde farklılık olabilir. diğer tarayıcılara gerek kalmadan kullanabilirsin.kolay gelsin.

hocam bunları da denedim hala girilmiyor. çıldıracağım yaa :( windows xp ve vista işletim sitemlerinden kaynaklı mıdır ?

Geri