KBS'den BES kaydı silinmiyor?

Kodla Büyü

Pc_Engineer

Site Gezgini
Arkadaşlar BES'ten çıktım.
Kesintiler hesabıma yatırıldı.
Yalnız KBS den BES kayıt sil butonuna bastığımızda veri başarıyla silindi diyor ama kesinti hala orada duruyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum.

Çıkan herkesten bu ayda kesinti oldu. Önümüzdeki ay işin düzene gireceği vaadedildi. Umarım tekrar tekrar bu işle ilgilenmek zorunda kalmayız...

Birçok kişi iptal etmesine rağmen kesinti oldu demiş, bende iptal ettirdim geçen ay ama kesinti göremedim, yanılıyormuyum.

BES kesilmemesine rağmen neden maaş hemen hemen aynı yatmış diyordum, geçen ay sendika aidatı geri ödenmiş 72 tl, toplu sözleşme ikramiyesi diye geçiyor gelir kalemlerinde.

ümit45' Alıntı:
Birçok kişi iptal etmesine rağmen kesinti oldu demiş, bende iptal ettirdim geçen ay ama kesinti göremedim, yanılıyormuyum.

turkiye.gov.tr adresinden bordru pdf değilde excel formatında alırsanız kesintiler kısmında görürsünüz.

Pc_Engineer' Alıntı:
Arkadaşlar BES'ten çıktım.
Kesintiler hesabıma yatırıldı.
Yalnız KBS den BES kayıt sil butonuna bastığımızda veri başarıyla silindi diyor ama kesinti hala orada duruyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum.

8 Mayıs'ta açtığım konuda da belirtmiştim.
her-telden-f29/bes-ten-ciktim-ama-t160170-45.html

Sistem genel merkezden işliyor. KBS sayfasından Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi (KPHYS) ne tıkladığınızda açılan pop-up ekranındaki kırmızı yazıyı aynen tekrar yazıyorum. Müdahalenin genel merkezden yapılabileceği mutemetlerin yapamayacağı açıkça yazmakta.
yazı şudur;
Ayrıca, personelin Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Sisteminde silme, dondurma veya değişiklik işlemlerine ilişkin bilgileri Emeklilik Gözetim Merkezinden her ay sonu elektronik ortamda alınarak, merkezden KPHYS?ye yüklenecektir. Kurum gerçekleştirme görevlileri tarafından (eski adı ile maaş mutemetleri) bu işlemlerle ilgili herhangi bir veri girişi yapılmayacaktır.

Geri