Kelebek Sınav Sistemi v4 ve Sorumluluk Sınav Programı ilk yıl ücretsiz dağıtıyorum.

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hocalarım program Eylül 2025 e kadar ücretsiz. Kullanmak isteyenler whatsapp tan serial isteyebilirler.

Raporlamayı tek excel dosyasına sayfa sayfa yapıyor artık. Çalışma kitabını yazdır diyerek otomatik tüm raporları alabilirsiniz.

Telefon Numaram : 0 505 467 15 13

Program ve video:
https://www.nazillisoft.com

Lütfen videolardan adım adım gidelim. Excel listesini videodaki gibi düzenleyelim.

Gereklilikler :
Windows 8-10-11
Kalan günü hesaplaması için PC de internet bağlantısı
Verileriniz program files > Kelebek v4 > database.db arkadaşlar.
1 Eylül 2025 te kullanımı sona eriyor.

Ekli dosyalar

• kelebek.webp
    kelebek.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
Drive dan hocam exe olduğu için. Whatsaptan mesaj yazın oradan atayım, serial de atayım kurulum için.

Arkadaşlar lütfen videoları izleyerek adım adım gidelim. Videolardan giderseniz problem yaşamazsınız. Bir de raporları almak için temel ayarlardan gerekli bilgileri dolduralım lütfen.

Sorumluluk sınav programını inceleme fırsatım oldu çok beğendim. Özellikle sınavları gruplama işini çok sevdim. 4 gün süren sorumluluk programını 2 güne topladı.

Sorumluluk sınav programını inceleme fırsatım oldu çok beğendim. Özellikle sınavları gruplama işini çok sevdim. 4 gün süren sorumluluk programını 2 güne topladı.
Teşekkür ederim hocam. Graph Color Algoritması kullandım. Çakışmayan dersleri gruplaması önemli olan zaten.

Kelebek programında sınav salonlarındaki öğrenci sayılarını (hangi sınıftan kaç öğrenci) da veriyor arkadaşlar. Sınav kağıtları basma işine kesinlikle girmeyin hocalarım başınız ağrır o işten :) Öğretmenler bizde kutulara bırakıyorlar kendileri.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-12-26 at 15.14.14.webp
    WhatsApp Image 2024-12-26 at 15.14.14.webp
    99.2 KB · Görüntüleme: 1
  • WhatsApp Image 2024-12-26 at 15.13.49.webp
    WhatsApp Image 2024-12-26 at 15.13.49.webp
    177.7 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Geri