Kemer Otel Tavsiyeniz?

Kodla Büyü
otel fiyatları bu sene çok artmış diyorlardı, erken rezervasyonu da kaçırmışsınız, fiyatlar pahalıdır şu anda.

Limiti bilmiyorum ama : limak limra, tekirova, voyage güzel otellerdir

hocam limitiniz ne kadar bilmiyorum ama orange county yada pgs kiriş resort tavsiye edebilirim.

evet ya ben de bakıyorum kemer veya alanya' da. Şu gemi gibi olan otel güzelmiş ama yer kalmamış.

serdemir' Alıntı:
evet ya ben de bakıyorum kemer veya alanya' da. Şu gemi gibi olan otel güzelmiş ama yer kalmamış.
oraya ben de baktım hocam ama batık gemi falan diyenler var 2 yıldız bile haketmiyor diyenler var.. ne bileyim yorumlarda insanın kafasını karıştırıyor..

Ailecek Çıralı Emek Pansiyondan yarım pansiyon(sabah+akşam açık büfe) 5 gece 6 gün rezervasyon yaptırdık. Bir arkadaşın tavsiyesi ile burayı tercih ettik.

Hocam geçen yaz kemer beldibi beldesindeki Turkiz Beldibi Resorta gittik. Burası eskiden Rixos hotelmiş.
5 yıldızlı olmasına rağmen o kadar lüksü barındırmayan bir oteldi. Ama kafa dinleyebileceğiniz bir yerdi.
Yemekleride fena değildi. Ben arkadaşlarla gittim. Mart ayında erken rezervasyon yaparak Temmuzda gitmiştik. Şimdi fiyatı nedir bilmiyorum.
Kafa dinlemek için öneririm. Denizi fena değildi...

Turkiz Beldibi Resort

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Rev ... Coast.html

kemer yakınında Çamyuva beach otel var.Geçensene ordaydık bu sene de aynı yere gitmeyi planlıyoruz.Otel çok temiz ve çalışanları güleryüzlü.Kendi evinde gibi hissediyorsun orda.Sahile 300 m uzaklıkta ama kendine ait sahili var.Sahili çok temiz.sahilde içeçek büfesi gözleme açan kadın ve mısır var.Bunların hepsi bedava.+1 veriyorum çünkü tüm bunlara rağmen fiyatı gçen sene 11o TL ye kalmıştık bu sene 125 tl olmuş.

Hocam öncelikle tatile kiminle gidiyorsun, tek yada bekar arkadaşlar olarak mı yoksa eşin ve çocuğunla mı. Arkadaşların bazılarının yazdığı oteller aile için çok da uygun yerler değil. Bekar gidersen keyif alabilirsin. Benim naçizane önerim otelpuan sitesine girip, gitmek istediğiniz bölgede bulunan otele kaç puan verilmiş, insanların görüşleri nelerdir bir değerlendirin derim.

Gyotyn' Alıntı:
Hocam öncelikle tatile kiminle gidiyorsun, tek yada bekar arkadaşlar olarak mı yoksa eşin ve çocuğunla mı. Arkadaşların bazılarının yazdığı oteller aile için çok da uygun yerler değil. Bekar gidersen keyif alabilirsin. Benim naçizane önerim otelpuan sitesine girip, gitmek istediğiniz bölgede bulunan otele kaç puan verilmiş, insanların görüşleri nelerdir bir değerlendirin derim.

hocama katılıyorum.Otelpun da sana iyi oteller karşına çıkıyo zaten.

Geri