Kendi isteği ile Yer değiştirenler ve 3 yıl şartı??

Kodla Büyü

tcoalngsau

Süper Üye
Süper Üye
şimdi ben bu durumdan bişey anlamadım. 2011 haziran ayında kendi isteğim ile norm fazlası iken okul değiştirmiştim.Benim şuan ki okulumda 2 yılım doldu. Tayin istyebiliyormuydum?

birisi hayır desin :|

şuan sevindim haberim yoktu istememiştim.ama eşitlik ilkesine aykırı değilmi neden 2012 öncesi değil ?

valla tolga hocam buradaki haberleri görünce bende aynen senin gibi oldum tayinlerin son günü.. geçen yaz norm fazlasından istemiştim. hakkımız vardı da takip etmedik diye kaçırdık mı fırsatı diyordum ki sağolsun buradaki arkadaşlarda şak diye hayır cevabını koydular önümüze.. en azından fırsatı tepmemişiz hakkımız yokmuş diye avunuyorum :D

az önce bir arkadaş ile sohbet ederken söyledi şok oldum kaçırdık fırsatı diye ben istedim sen neden istemedin dedi. meğerse 2012 de normdan yer değiştirmiş o. Aynı durumdayız hocam sağlık olsun üzülmedim en azından. tşkelr

tcoalngsau' Alıntı:
şimdi ben bu durumdan bişey anlamadım. 2011 haziran ayında kendi isteğim ile norm fazlası iken okul değiştirmiştim.Benim şuan ki okulumda 2 yılım doldu. Tayin istyebiliyormuydum?

birisi hayır desin :|
bakanlığın ankaraya gönderdiği yazısında "2012 yılı dışında, 2012-2013 yılında 41. maddeden dolayı ataması gerçekleştirilenlerde 3 yıl şartı aranmaz" demiş.
aslına bakarsan 41. maddeden dolayı atananları 2012-2013 yılı ile sınırlandırmalarını anlayamadım, yönetmelikte öyle bir sınırlandırma yok, ama neye dayandırarak böyle bir sınırlandırma yaptılar şahsen ben mantığa sığdıramadım, açıkçası mağdur olduğunuzu ve haksızlığa uğradığınızı düşünüyorum.

Geri