Kendi okulunda btr olmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan big_way
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

big_way

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Labi olan kendi okulumda btr olabilir miyim bi arkadaş ilçe Milli Eğitim Şube müdürüne sormuş kendi okulunda btr olmak artık kalktı gibi bir şeyler demiş aslı var mıdır

Olabilirsiniz.

Fatih kapsamındaki okullar öncelikli. Bu okullarda ihtiyaç varken kendi okulunuzda btr olamazsınız

teşekkürler adam bir şey biliyormuş gibi kalktı o demiş böyle insanlar başımıza şube müdürü olmuş :alkis: :alkis:

ilcedeki Fatih kapsamındaki okulların hepsi btr aldıysa mı olabiliyoruz?
Müdür de onaylarsa tabii :D

ben kendi okulumda btr olmak başvuru yaptım hocam, istanbuldayım. ama hala sonuc belli değil acıklanmasını bekliyorum.

Ben anlamıyorum, nasıl kendi okulunda BTR olmak kalktı diyor, ya sabır. Bunlar da yönetici :verymad: Siz tercihinizi yaparsınız, ihtiyaç varsa olunur tabi ki.

türkiyeye illere göre değişiklik gösteriyor bu nedense. Çorumda ki okullarda da kendi okulunda btr kalkmış diyorlar ama vanda hakkarıde var bu uygulama

Herkes biryerinden kural uydurursa böyle olur.. Bu kadar kişiye özel bölüm olmaz yaa.. :x

çorumdakiler kaldırıldı kendı okulunda btr olmak diyor halbuki yönetmelikte var. açıp göstermek gerek :+1:

Geri