kendiliğinden haberleryeni diye site açılıyor(yardım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blue123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ya arkadaşlar ne yaptıysam çözemedim..boşluğa tıkladığımda bir linke tıkladığımda bir resme tıkladığımda hebeleryeni.com diye br site açılıyor.muhtemelen virüs ama bir türlü yok edemedeim..varmı başına gelen ve çözümü..1 haftadır formatta dahil herşeyi denedim

sitelerde boşluğa dahi tıklasam açılıyor bu site..bazen tıklamadan bile açılıyor

Hocam ben siteye girmeye çalıştım birşey görüntülenmedi. Biraz daha bize ayrıntı verebilirmisiniz hangi tarayıcıda çıkıyor hangisinde çıkmıyor.

hasari hocam exploreda açılıyor.sitelerde herhangi bir yere tıkladığımda haberleryeni.com diye bir site açılıyor..muhtemelen virüs ama ne yaptıysam gitmedi...

blue123' Alıntı:
hasari hocam exploreda açılıyor.sitelerde herhangi bir yere tıkladığımda haberleryeni.com diye bir site açılıyor..muhtemelen virüs ama ne yaptıysam gitmedi...
İnternet explorer daki bir eklenti buna sebep oluyordur internet explorer sıfırladınız mı sıfırladıktan sonra devam mı etti. Son günlerde yasaklı sitelere girmek için herhangi bir program kullandınız mı genelde proxy programları bunu yapıyor.

hocam format atmana gerek yok modemi resetle gidiyor birde bu siteyi yapan arkadaş sitenin js kodlarını değiştirmiş bazı arkadaşlar söylemişti bana bende oradan biliyorum :)

Arkadaşlar, bu virüsten illallah ettik artık, modemi resetleyip tekrar kurunca sorun ortadan kalkıyor, ancak her gün reset atmak zorunda kalıyoruz. Kesin çözümü nedir bilen paylaşırsa çok sevinirim.

Geri