Kendiliginden Tarayıcı Açılıyor Dikkat!

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar
Bilgisayarımda windows 8 kurulu kaspersky internet secruty 2013 kurulu.
Arkadaşlar bilgisayar açıkken ara verip tekrar bilgisayarın başına gelince kendiliginden tarayıcı açılmış oluyor. Açılıncada tatil köyü adresleri efendim php ile ilgili yazılım reklamları falan geliyor.
Benim kontrolum dışında oluyor. Bende tedirgin oluyorum.Yasaklı sitelerin açılması endişesini doguruyor bende.
Bu problemle karsılaşan arkadaşlar varmı? Bu oto tarayıcı açılmasını nasıl engelleyebilirim.iyi çalişmlar

Muhtemelen bilgisayarınıza kurulu bir toolbar ya da casus yazılım bu işi yapıyordur.
Denedim Masası/Programlar ve Özellikler penceresinden gereksiz ya da size yabancı gelen programları inceleyip, kaldırın. Genelde toolbar'lar ya da bazı ücretsiz programlar arkaplanda bu tür işler çevirebilirler. Onları kaldırın. Spy Search & destroy gibi ücretsiz spyware temizleme programlarından birini kurarak, bilgisayarınızı taratıp, bu tür programlardan temizleyin.
Antivirüsler bu tarz programları yakalayamayabilir.

hocam denetim masasında gereksiz bir program bulamadım hepsi bilgim dahilinde şimdi ücretsiz tavsiye ettginiz spyware programlarını arastırmaktayım kurp tarattıracagım.

Geri