kermes davetiyesi

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye

Ekli dosyalar

• DAVETİYE.rar
    DAVETİYE.rar
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,124
  • kermes.jpg
    kermes.jpg
    166.7 KB · Görüntüleme: 6,317
güzel olmuş hocam ben paylaşılan bir davetiye örneğini kullanmak istedim son anda vazgeçtik bi baktık başka bir okul aynı davetiyeyi kullanmış :D pişti olacaktık yeni paylaşımlar güzel emeğine sağlık hocam

kermes Afiş olan varmı elinde bizde yapıcaz müdür isteyecektir bu sene hiç içimden böyle şeyler yapmak gelmiyor
:(

güzel olmuş ama şu çiçekler olmasa daha karizmatik ya da profesyonel olurmuş...çok kızsal bi davetiye duruyor...yine de elinize sağlık...

zafer_can' Alıntı:
Hocam Atatürk ve kız çocuğu resmi hoş olmuş. Orjinal resim mi yoksa eklediniz mi?
internetten kopyala yapıştır yaptım kenarlarını temizledim..

polwert' Alıntı:
güzel olmuş ama şu çiçekler olmasa daha karizmatik ya da profesyonel olurmuş...çok kızsal bi davetiye duruyor...yine de elinize sağlık...
bilmiyorum artık kızsal mı değil mi..müdürüm çok beğenmişti, hatta o okuldan ayrılmama rağmen bu sene de arayıp o davetiyeyi tekrar kullanmak istediğini söyledi :D

özlem hocam şimdi kermesin afişini de yapmıştır. :) burdanda paylaşır oooo süper.

Hocam elinize sağlık güzel olmuş ama kermes davetiyesi bana kalırsa daha farklı olmalı. Öğretmenler günü programı davetiyesi gibi olmuş sizinkisi

sariyildiz' Alıntı:
Hocam elinize sağlık güzel olmuş ama kermes davetiyesi bana kalırsa daha farklı olmalı. Öğretmenler günü programı davetiyesi gibi olmuş sizinkisi

müdür beyin isteği doğrultusunda yapmıştım, yani o böyle istedi ;) ayrıca bunu geçen yıl yapmıştım beeeen :)

emeğe saygımı sunarım ancak bir KERMES davetiyesinde atatürkün ne işi var. eğitim sistemimize dair herşeyde neden atatürk kullanılmak zorunda hissedilir ki.

Geri