Kesk'in payına yine biber gazı,cop düştü..

Kodla Büyü
:D herzamanki gibi.acaba gene PKK bayrağıda varmıydı eylemcilerin elinde.ben temiz solculara üzülüyorum neden o sendikadalar.

kesk dediğiniz sendika pkk sözcüsü gibi bildirilere imza atan, bölücü,kck mensubu öğretmenlerin üye olduğu sendika mı? eee alışkınlar zaten, örgüt bayrağı açarsalar, jopu yerler.

eğer hala keski Atatürkçü sanan temiz,sosyal demokrat arkadaşlar varsa üye olan, eğitim-iş diye bir sendikanın kurulduğunu kendilerine hatırlatırım.eğitim-sen artık Atatürkçü falan değildir.

alperre' Alıntı:
illo' Alıntı:
:D herzamanki gibi.acaba gene PKK bayrağıda varmıydı eylemcilerin elinde.ben temiz solculara üzülüyorum neden o sendikadalar.
Bu ne terbiyesizlik hocam?meslektaşların dayak yedi bugün!..

keskin pkk bayrağı açtığını söylemek ne zamandan beri terbiyesizlik oldu? edep kuralllarını yeniden mi yazdınız?

neden terbiyesizlik olsun.fikrim bu hak gaspedilerek hak aranmaz.pkk lıların dayak yemesi ayrıca beni üzmez.bende o mesleğin iöçindeyimm ama ben dayak yemedim.çünki polise taş atmıyorum pkk bayrağı taşımıyorum adap dairesinde mesleğimi icra ediyorum.adam gibi eylem yapiyorum.

illo' Alıntı:
neden terbiyesizlik olsun.fikrim bu hak gaspedilerek hak aranmaz.pkk lıların dayak yemesi ayrıca beni üzmez.bende o mesleğin iöçindeyimm ama ben dayak yemedim.çünki polise taş atmıyorum pkk bayrağı taşımıyorum adap dairesinde mesleğimi icra ediyorum.adam gibi eylem yapiyorum.
Hocam oradaki öğretmenleri bugün ankaraya sokmuyorlardı,baskılara dayanamayıp GBT sorgusundan sonra izin verdiler.Meslektaşların eğitim sisteminin bu şekilde değişmesiyle ilgili eylem yaptılar ve dayak yediler.Yarın o halde tekrar gidip okula derslerine girecekler.Sen se pişkin pişkin gülüyorsun gereksiz PKK vs. diyerek söylediklerinden haklılık payı çıkarmak yerine özür dilemeyi bir erdem olarak kabul etmeni öneririm.

alperre bide şunu araştır kaç öğretmen eyleme gidecem diye okula gelmemiş ve eylemde toplam kaç kişi varmış.aradaki farkı görünce asıl ahlaksızlığı kimin yaptığını göreceksin.eyleme gidi,yorum deyipte 2 gün okula gelmeyen ve evde yatan kişiler mi sizn ahlaklı sendikacılarınız?bozdurma ağzımı şimdi.anarşik eylemden başka bi amacı yok.bak türk eğitimsenin eylemlerine, adam gibi yapılan ve sonuç alınan bi çok eylemini var araştır görürsün

yarın ara eğitim sen temsilcini, siz pkk ya terör örgütü diyebiliyormusunuz? şeklinde bir sor. bana ondan sonra polisten yediğin dayağın hesabını sor. paçavra bez parçalı, taşlı sopalı eylem olmaz, hak aranmaz.

yav ne emekçisi be benim okulumda biri var bayan normalde bile zaten okula gelmez gelse derse girmez hangi emek bugünde gelmedi çocuklar başıboş ortada o evde yatıyo vazgeçin bunlardan be biz emekçi değilmiyiz babam 70 yaşında ve sırtında kazması 25 yaşına kadar köyde bende kazma salladım 25 den sonra memuriyet nasip oldu.biz beyiz şimdi meydanlara inmedik diye emekçiliğimiz yokmu?emekçi olmak için polisle mi çatışmak lazım.yürüyün gidin uğraşamam şimdi.

Mert ve dik duruşlu insanlardan asla korkmayın, asıl eğri ve döneklerden korkun.

Reyhanli' Alıntı:
Mert ve dik duruşlu insanlardan asla korkmayın, asıl eğri ve döneklerden korkun.
:+1:
hele hele fırıldak gibi sendika değiştirenlerden bundan çıkar sağlamaya çalışanından... bir ara TBMM de milletvekilleri varda orta malı ... fiyatını belirliyorsun istediğin partiye geçiyor.koalisyonları değiştiriyorlardı...hey gidi günler be...

Birkaç günsonra TESde çıkar o alanlara aynı muameleyi göreceklerinden adım gibi eminim, bakalım ozman yorumunuz ne olacak. Sizin gibilerin derdi haksızlığa ses çıkaranlarla, herkes itaat etsin sensini çıkarmasın istiyorsunuz. Sırf avantası için birilerinin peşine takılıp gidenlerden olsun istiyorsunuz. Öyle olanlar bir kupa termosa fit olup kuzu kuzu oturuyorlar işte. Onlar oturmaya devam etsin biz içi doldurulmamış, birileri emretti diyen ortaya çıkan ne olduğu ne getirdiği belli olmayan, alt yapısı hazırlanmamış, eğitimcilerin akademisyenlerin onaylamadığı bir eğitim sistemini kabul etmiyoruz. Biz de bu sistemle çocuklarımızı yetiştireceğiz nasıl ses çıkarmayalım.

Sendikacılığın nasıl yapılması gerektiğini öğreten KESK' e karşı saldırılar hiç bir zaman durmamış ve her geçen gün artarak devam etmektedir.Alayınızdan bu onurlu duruşu, mücadeleyi anlamanızı beklemiyoruz.Sizlere rağmen bu mücadele devam edecektir.Kesk 'li arkadaşlardan ricam sığ sularda yüzmemeleri ve her türlü klavyeşörlere karşı haklılıklarını ispat etmek yerine bu mücadele daha da inatla sıkı sıkı sarılmaları

gismoil' Alıntı:
Sendikacılığın nasıl yapılması gerektiğini öğreten KESK' e karşı saldırılar hiç bir zaman durmamış ve her geçen gün artarak devam etmektedir.Alayınızdan bu onurlu duruşu, mücadeleyi anlamanızı beklemiyoruz.Sizlere rağmen bu mücadele devam edecektir.Kesk 'li arkadaşlardan ricam sığ sularda yüzmemeleri ve her türlü klavyeşörlere karşı haklılıklarını ispat etmek yerine bu mücadele daha da inatla sıkı sıkı sarılmaları

+1

Öğretmen eğer olması gerektiği gibi davranıyorsa, geleceği şekillendiren bunu yaparken insanları koşulsuz kabul ederek işe başlayan ve yanlış giden birşeyler varsa elinden geldiğince düzeltmeye çalışan insandır. Bugün öğretmenleri sendikalarına göre gruplayıp genelllemeler yapıp sendikasına göre meslektaşlarımıza etiketlendirmelerde bulunuyorsak burada bir yanlış var, her kurumun eksik tarafları olabilir, eğer çok yanlış bir yolda ise kapatılır, hukuki yollara başvurulur gereken yapılır. Bizim gibi geleceği şekillendiren insanlar temelde 5-6 görüşe mi indirgiyoruz kendimizi, sadece sendikasına göre değerlendiriyoruz meslektaşımızı ve çocuklarımızın daha güçlü, kendine güvenen, kendi kararlarını alabilecek yeterlilikte olabilmeleri için düzenlemeleri değerlendirmek biraz da bize düşmüyor mu?

alperre' Alıntı:
illo' Alıntı:

Senin cam kıran, atm parçalayan, çiçekleri yolan, kaldırım taşlarını polislere fırlatan şarlatanların bizim meslektaşlarımız olamazlar. Postalların haince, art niyetli 8 yıl dayatmasına kuzu kesinlenler bugün pkk ile and içmiş memlekette kargaşa çıkarıyorlar. Onlar belli ki sizin meslektaşlarınız ve mesleğiniz belli..

Sahi unutmadan.. Terbiyesiz sensin. Hatta sen terbiyesizin en önde gidenisin. Cevabını aldın mı yoksa biraz daha yazayım mı? Cür'ete bakın hele. Şimdi densizin biri çıkar der ki üslubun şöyle böyle.. Yine yazayım.. Kötülüğün kapısını aralarsan, ardına kadar açılır. Terbiyesiz diye hakaret ettiğin kişilerin de ağzı var değil mi? Karadenizde bir laf var, daha önce yazdım yine yazayım. Tabii biraz argo ben hafifleterek Türkçe'ye çevirerek yazacağım. 'Biri suratına bir tokat atarsa, tokadı savur, yoksa elin yok zanneder.."

hayatında hiç bir eyleme katılmamış öğretmenler oturmuş yorum yapıyor.

eylem de pkk bayrağı açılmış mı? atatürkçü olup olmadığı ile ilgi bir durum mu olmuş? bu eylem neden yapılmış kimler katılmış bunları bilmeden burda ahkam kesmek doğru değil bir çok ilde polisler bu eyleme giden otobüsleri geri gönderdi. keşke bu ve buna benzer eylemi eğitim bir sen yapsa hiç gördünüz mü? yapanada aynı fikirde olmasanız bile saygı duymanız gerekir. bu kadar ön yargılı olmayalım lütfen

kesk için dik duruşlu, onurlu mücadele ediyor diyenlere tek lafım var, eğer dediğim gerçekleşsin, kesk hakkında tek satır yazmayacağım.

kesk, yarın, bu ülkenin 30 bin evladını şehit eden, polisini, askerini, öğretmenini katleden, ülkenin başına bela olmuş pkk terörü hakkında, pkk bir terör örgütüdür diyebilsin, yazdığım herşeyi geri alıcam. sadece bu isteğim. eğer sizde bunu diyemiyorsa kesk için görüşlerinizi hala savunabilecekmisiniz? yoksa kesk gibi eli kanlı örgüte destek olmaya, sınır ötesi asker harekatlarını protesto etmeye devam mı ediceksiniz. ben bu ülkeyi seviyorum diyebilecekmisiniz bunun üzerine?

burda tartışılması gereken konu eğitim-senin pkk yanlısı olup olmadığı değil,yıllar sonra ilk defa suskun eğitim camiasının eylem ile anahaber bültenlerinde yer alıp gündem oluşturmasıdır.Öğretmenler hakkında sürekli atıp tutan birilerinin kitleyi karşılarında görmeleridir.
bu eylemler uyuyan eğitim camiasının uyanış sesleridir.

SilverMan' Alıntı:
alperre' Alıntı:
illo' Alıntı:

Senin cam kıran, atm parçalayan, çiçekleri yolan, kaldırım taşlarını polislere fırlatan şarlatanların bizim meslektaşlarımız olamazlar. Postalların haince, art niyetli 8 yıl dayatmasına kuzu kesinlenler bugün pkk ile and içmiş memlekette kargaşa çıkarıyorlar. Onlar belli ki sizin meslektaşlarınız ve mesleğiniz belli..

Sahi unutmadan.. Terbiyesiz sensin. Hatta sen terbiyesizin en önde gidenisin. Cevabını aldın mı yoksa biraz daha yazayım mı? Cür'ete bakın hele. Şimdi densizin biri çıkar der ki üslubun şöyle böyle.. Yine yazayım.. Kötülüğün kapısını aralarsan, ardına kadar açılır. Terbiyesiz diye hakaret ettiğin kişilerin de ağzı var değil mi? Karadenizde bir laf var, daha önce yazdım yine yazayım. Tabii biraz argo ben hafifleterek Türkçe'ye çevirerek yazacağım. 'Biri suratına bir tokat atarsa, tokadı savur, yoksa elin yok zanneder.."
düşün.

KESK ilede Eğitim-Sen ilede alakam yok. Ama net söylüyorum Türkiye'deki rejimin adı Diktatörlüktür.

Geri