Bu ne terbiyesizlik hocam?meslektaşların dayak yedi bugün!..illo' Alıntı:herzamanki gibi.acaba gene PKK bayrağıda varmıydı eylemcilerin elinde.ben temiz solculara üzülüyorum neden o sendikadalar.
alperre' Alıntı:Bu ne terbiyesizlik hocam?meslektaşların dayak yedi bugün!..illo' Alıntı:herzamanki gibi.acaba gene PKK bayrağıda varmıydı eylemcilerin elinde.ben temiz solculara üzülüyorum neden o sendikadalar.
Hocam oradaki öğretmenleri bugün ankaraya sokmuyorlardı,baskılara dayanamayıp GBT sorgusundan sonra izin verdiler.Meslektaşların eğitim sisteminin bu şekilde değişmesiyle ilgili eylem yaptılar ve dayak yediler.Yarın o halde tekrar gidip okula derslerine girecekler.Sen se pişkin pişkin gülüyorsun gereksiz PKK vs. diyerek söylediklerinden haklılık payı çıkarmak yerine özür dilemeyi bir erdem olarak kabul etmeni öneririm.illo' Alıntı:neden terbiyesizlik olsun.fikrim bu hak gaspedilerek hak aranmaz.pkk lıların dayak yemesi ayrıca beni üzmez.bende o mesleğin iöçindeyimm ama ben dayak yemedim.çünki polise taş atmıyorum pkk bayrağı taşımıyorum adap dairesinde mesleğimi icra ediyorum.adam gibi eylem yapiyorum.
:+1:Reyhanli' Alıntı:Mert ve dik duruşlu insanlardan asla korkmayın, asıl eğri ve döneklerden korkun.
gismoil' Alıntı:Sendikacılığın nasıl yapılması gerektiğini öğreten KESK' e karşı saldırılar hiç bir zaman durmamış ve her geçen gün artarak devam etmektedir.Alayınızdan bu onurlu duruşu, mücadeleyi anlamanızı beklemiyoruz.Sizlere rağmen bu mücadele devam edecektir.Kesk 'li arkadaşlardan ricam sığ sularda yüzmemeleri ve her türlü klavyeşörlere karşı haklılıklarını ispat etmek yerine bu mücadele daha da inatla sıkı sıkı sarılmaları
alperre' Alıntı:Bu ne terbiyesizlik hocam?meslektaşların dayak yedi bugün!..illo' Alıntı:herzamanki gibi.acaba gene PKK bayrağıda varmıydı eylemcilerin elinde.ben temiz solculara üzülüyorum neden o sendikadalar.
düşün.SilverMan' Alıntı:alperre' Alıntı:Bu ne terbiyesizlik hocam?meslektaşların dayak yedi bugün!..illo' Alıntı:herzamanki gibi.acaba gene PKK bayrağıda varmıydı eylemcilerin elinde.ben temiz solculara üzülüyorum neden o sendikadalar.
Senin cam kıran, atm parçalayan, çiçekleri yolan, kaldırım taşlarını polislere fırlatan şarlatanların bizim meslektaşlarımız olamazlar. Postalların haince, art niyetli 8 yıl dayatmasına kuzu kesinlenler bugün pkk ile and içmiş memlekette kargaşa çıkarıyorlar. Onlar belli ki sizin meslektaşlarınız ve mesleğiniz belli..
Sahi unutmadan.. Terbiyesiz sensin. Hatta sen terbiyesizin en önde gidenisin. Cevabını aldın mı yoksa biraz daha yazayım mı? Cür'ete bakın hele. Şimdi densizin biri çıkar der ki üslubun şöyle böyle.. Yine yazayım.. Kötülüğün kapısını aralarsan, ardına kadar açılır. Terbiyesiz diye hakaret ettiğin kişilerin de ağzı var değil mi? Karadenizde bir laf var, daha önce yazdım yine yazayım. Tabii biraz argo ben hafifleterek Türkçe'ye çevirerek yazacağım. 'Biri suratına bir tokat atarsa, tokadı savur, yoksa elin yok zanneder.."