Arkadaşlar keysmart bilgisayarlardan 2 tanesi açılışta hdd boot failure... hatası veriyor. power kablosunu falan çekip takıyorum değişmiyor. Ama çekilmiş halde bırakıp 2 gün falan bekleyince bi bakıyorum açılıyor sorun ne olabilir çözemedim? Diğerlerinde aynı hatayı verince biosdan girip itegratet perihalps die bi yer var orda bi seçenek diable oluyo onu outo yapınca düzeliyo(pilleri bitti sanırım. sigortalardan kapatmazsak bu sorun olmuyor ya da poer ları çekilince.) Ama bu 2 bilgisayar 2 gün falan bekleyince sorunsuz açılıyor bir fikri olan var mı?
Bir diğer sorumda netop 3.0 kullanıyorum sanırım. 22 pc var. 21 i benim bilgisayarımda görünüyor ama 22 nolu bilgisayar ayda 1 kere ya görünüyor ya görünmüyor. çalışma grubu falan aynı ağdan erişim var dosya paylaşımına açık ama teacher programında görünmüyor.
Yardımlar için şimdiden teşekür ederim.
Bir diğer sorumda netop 3.0 kullanıyorum sanırım. 22 pc var. 21 i benim bilgisayarımda görünüyor ama 22 nolu bilgisayar ayda 1 kere ya görünüyor ya görünmüyor. çalışma grubu falan aynı ağdan erişim var dosya paylaşımına açık ama teacher programında görünmüyor.
Yardımlar için şimdiden teşekür ederim.