Kişinin Hakkını Savunması

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar değerli arkadaşlar. Şimdi eşime idaresi tarafından çeşitli cezalar verildi, ard arda soruşturmalar açıldı, mobbing uygulandı . Biz bunların iptali ve mobbingi kanıtlamak için davalarımızı açacağız. Şimdi avukat 3-4 adet davaya 4 bin lira civarı para istedi. Mahkeme masrafları ile 5 bin lirayı bulacak bize. Avukat şunu da söyledi kazandığımız zaman avukata ücret ödeniyormuş onu da ben alacağım dedi. Ben makeme masraflarının hepsi kazandığı takdirde kişiye ödeniyor zannediyordum. Neyse benim size sormak istediğim soru şu adalet nerde benim ülkemde. Kişiye haksız yere sicilini kirletecek cezalar verecek, psikolojik olarak onu yıpratacaklar kişi haklılığını savunmak için yargıda hakkını arayacak aynı zamanda 5 bin lira para harcayacak ve haklı olduğunu kanıtlayacak. Ardından davalı idareye hiç bir işlem yapılmayacak . Çektiğin çile sıkıntı yanında kalacak . Nasıl bir rahatlıktır nasıl bir adalet anlayışıdır ülkemizde bu.

Hocam Meb.de guvenilebilecek tek adalet ilahi adalet bence. Hatta sadece Meb degil Yök de oyle sanirim. Cok kafaniza takmayin sicil olayini bence zaten herkes bu sicil olayinin caliskanliga bagli olmadigini biliyor. İte dalasacaginiza caliyi dolasin alin bi gorevlendirme yadq tayin illa icim sogusun diyosaniz da bence disarda bir sallayin adami yada tanidik nufuzlu biri varsa ona sallatin.Mahkeme sureci insani cok yipratir.

yok hocam sendikaya başvurmamıştık ama başvuracaz artık şu anda gerekli olduğu anlaşılıyor sanırım

Geri