kişisel web sitesi olan bilişim teknolojileri öğretmenleri..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shnbrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

shnbrs

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar,
kaç zamandır kişisel bir web sitesi yapayım derken sonunda domainimi aldım ve hazırlıklara başladım. şimdi aklıma gelen kimlerin kişisel web sitesi var. acaba forumda sitesi olan arkadaşlar kimler cevap verirler mi? ya da böyle bir şeye gerek var mı? düşünceleriniz neler?

bir bilişimci olarak mutlaka böyle bir site yapalım mı? görüşleriniz...

benim sitem: http://www.sahinbaris.com
inşallah dolacak yakında :D

Error Summary
HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Detailed Error Information
Module IIS Web Core
Notification MapRequestHandler
Handler StaticFile
Error Code 0x80070002
Requested URL http://www.sahinbaris.com:80/kariyer.html
Physical Path C:\webspace\WN002748\sahinbaris.com\www\kariyer.html
Logon Method Anonymous
Logon User Anonymous
Most likely causes:
•The directory or file specified does not exist on the Web server.
•The URL contains a typographical error.
•A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.
Things you can try:
•Create the content on the Web server.
•Review the browser URL.
•Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.
Links and More InformationThis error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.
View more information »

böyle bir hata veriyor siteyi inceleyemedim hocam

twetyynet' Alıntı:
Error Summary
HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Detailed Error Information
Module IIS Web Core
Notification MapRequestHandler
Handler StaticFile
Error Code 0x80070002
Requested URL http://www.sahinbaris.com:80/kariyer.html
Physical Path C:\webspace\WN002748\sahinbaris.com\www\kariyer.html
Logon Method Anonymous
Logon User Anonymous
Most likely causes:
•The directory or file specified does not exist on the Web server.
•The URL contains a typographical error.
•A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.
Things you can try:
•Create the content on the Web server.
•Review the browser URL.
•Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.
Links and More InformationThis error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.
View more information »

böyle bir hata veriyor siteyi inceleyemedim hocam

henüz oluşturmaya çalışıyorum hocam.

Benim de var, çalışmalarımı ve çeşitli yazılım/donanım haberlerini yayınlıyorum.

Kendi sitem imzamda :D güncellemem ve arayüzünü değiştirmem lazım vakit bulursam.
Yalnız http://www.serbestetkinlikler.com/ sitesini aldım zamanında ama iş güçten bir şeyler yapamadım, belki satarım iyi bir alacaklı çıkarsa ya da yazın bir şeyler yaparım artık.

Bilişimcinin sitesi olmalı bence. Öğrenmek ve öğretmek için gündemi takip etmek zorunda olan Bilişimciler, öğrendiklerini de başkalarıyla paylaşmalı. Bunun için de en azından bir blogu olmalı. Öğrencilerle, Meslektaşlarla deneyimler ve materyaller paylaşılabilir. Geliştirdiğim Kişisel sitem nedeniyle bu hafta yazamasam da blog tutuyorum. Bunun dışında kendimi tanıtmak için de kişisel sitem var. Flash Player'ın güvenlik güncellemeleri nedeniyle takılıp kalmış durumdayım.

Blog: www.teferruat.org
Kişisel: www.ismailsu.com

Son düzenleme:
ahmetfx' Alıntı:
Benim de var, çalışmalarımı ve çeşitli yazılım/donanım haberlerini yayınlıyorum.
güzel siteymiş hocam.. okadar ortağınız varmı..

içinde hazır etkinik takvimi olan tema varmı önereceğiniz..

yasarcan' Alıntı:
http://www.yasarcanturk.com

fırsat bulursam yazmaya çaışıyorum ama pek fırsat olmuyo..

birde yangincikisi.com sitesi virüs alarmı verdi...

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz? Böyle bir şikayet almadım ama...

Kübra hocam sayesinde bu başlığı farkettim. Teşekkürler sevgili hocam.

Vakti olan meslektaşlarımızı beklerim:
www.teferruat.org

Bilişim Teknolojileri Branşımızın sorunları, Mesleki tecrübeler, Video Eğitseller, ...vs

evet bence bilişimci önce kendinden başlamalı..illaki öyle yada böyle bir kişisel web sayfasına sahip olmalı bu kişisel bazda bir ağırlık veya hizmet amaçlı materyal eğitim veya ders içerikli de olabilir diye düşünüyorum..benimki de tam istediğim gibi olmasa da -tembellik işte-yine de idare eden bir sayfam mevcut.buyrun
www.erdalaslanoglu.com

ben de yapayım yapayım diyordum tembellikten çocuktan uğraşamıyordum ama bu başlığı okuyunca karar verdim ben de hazırlayacam en kısa zamanda paylaşırım inş...

Geri