Kilis BT Rehber Öğretmenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zgrcln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zgrcln

Aktif Üye
Formatörlüğü birçok il yaparken bizimkiler yapmadı. Şimdi BT Rehber öğretmenliği çıktı birçok il yine başvuruları almaya başladı hatta görevleri başlatanlar bile var. Bizimkilerden daha ses seda yok.

Herhangi bir bilgisi olan var mı?

ZGRCLN hocam, sürecin içinde olduğun için biliyorsun...

olayı sindirmeye çalışıyorlar...

buda biraz zaman alır. elbet yapacaklar. biraz daha sabır...

hocam ben dün gittim milli eğitimi konuyu sordum bizimle ilğilenen ş.müdürüne haberi yokmuş benden yeni duymuş...sonra başkasına gittim oda bana öle bir söylenti var ama kesin değil dedi ve yapılmaya bilir dedi :)))
ben diğer illerin pazartesi başlıyacağını söyledim onlar başka il bizi bağlamaz dedi...yazık çok yazık....

bizim okulu arayıp Bt durumunu falan sormuşlar haftaya tercihler başlar sanırım.

ali123321' Alıntı:
hocam ben dün gittim milli eğitimi konuyu sordum bizimle ilğilenen ş.müdürüne haberi yokmuş benden yeni duymuş...sonra başkasına gittim oda bana öle bir söylenti var ama kesin değil dedi ve yapılmaya bilir dedi :)))
ben diğer illerin pazartesi başlıyacağını söyledim onlar başka il bizi bağlamaz dedi...yazık çok yazık....

başka il bizi bağlamaz diyen o sayın şahsiyet kim hocam...

Hocam en güzeli bir an önce Kilis'den tayin istemek. Burada işler yürümüyor çünkü. Burası Allah'a emanet. Ayrı bir cumhuriyet. Ne soran var ne gelen ne giden. Çiftlik gibi bir memleket.

trabzon meb:

•BT Rehber Öğretmenlerine haftalık ders programı yapılacaktır. Bir branş öğretmeninin azami girebileceği ders sayısı (30 saat) aşılmayacak şekilde ders çizelgesinde branş dersleri “Ders Adı” ile BT Rehberliği yapacağı dersler “BT Rehberliği” adı ile gösterilecektir. Kadrosunun bulunduğu okul ile BT Rehberliği yaptığı okullar farklı olsa bile iki ders çizelgelerindeki toplam ders saati sayısı bir branş öğretmeninin azami girebileceği ders sayısını (30 saat) geçmeyecektir. BT Rehber Öğretmenlerine ders saatleri dışında görev verilmeyecektir.

hocam çiftlik gibi memleket demişsinizde
anlayamadım ben
buradakiler koyun olursa çiftliğe benzer

biraz çaba sarfedip, zahmet buyurup, bir bütün olabilseydik olay buraya kadar da uzamazdı

ama yatıp, oturduğun yerden ahkam kesersen adamı çiftlikteki gibi yönetirler
bu sözüm sadece Kilis te çalışanlara değil
hakkını aramayı beceremeyen tüm BÖTE cilere

2 dk düşünün, ben bu durumlar için ne yaptım diye
ondan sonra çalıştığımız yerler ve insanlar hakkında yorum yorum yapma hakkımız var mı diye
sorgulayalım kendimizi...

mukecik' Alıntı:
hocam çiftlik gibi memleket demişsinizde
anlayamadım ben
buradakiler koyun olursa çiftliğe benzer

biraz çaba sarfedip, zahmet buyurup, bir bütün olabilseydik olay buraya kadar da uzamazdı

ama yatıp, oturduğun yerden ahkam kesersen adamı çiftlikteki gibi yönetirler
bu sözüm sadece Kilis te çalışanlara değil
hakkını aramayı beceremeyen tüm BÖTE cilere

2 dk düşünün, ben bu durumlar için ne yaptım diye
ondan sonra çalıştığımız yerler ve insanlar hakkında yorum yorum yapma hakkımız var mı diye
sorgulayalım kendimizi...

inanın yazın bile tek başıma mem'e kadar gidip görüştüm. yazın dahi görevlendirme istedim. il formatörü ile kanka olduk. ama dediğiniz gibi tek başına olmuyor bu işler.

Geri