Kilis Formatörlük

Kodla Büyü

mukecik

Site Gezgini
İlimizde belirsizlik sürmekte...

Enteresan duyumlar var...(Bakanlık yaptırmıyor, MEM Bey sıcak bakmıyor, Bunlara ne gerek var, Zaten ne işe yararlar ki, Bunlar kim, ...vb)

Ankara'nın ve İstanbul'un bile yaptığı görevlendirmeleri (diyerlerini saymıyorum bile) görmeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müze ve ilgili birimlere teşekkür ederim...

Oturdukları koltukları hak eden insanlar bunlar...

Valla tokatta da dilekçeleri aldılar, 2 hafta oldu. Bi pislik var bu işte bu zamana kalmazdı. Hayır benim anlamadığım elinde o kadar insanın dilekçesi var. Bu insanlar sonuçta buna bi şekilde olumlu veya olumsuz cevap almak için vermiş bunu. Bi tane adam da çıkıp lan bu işin bakanlıktaki birimine bi soralım soruşturalım neyin nesi demiyo. Ya da bu valiler ki ankaranın taşradaki temsilcileridir, bi ara arkadaş, bakanı ara, bakan yardımcısını ara, müsteşarı ara bi sor. Lan ne mal bi memlekette yaşıyoz biz yav.

anlaşılan ya kilis ayrı bir cumhuriyet ya da İstanbul, ankara ayrı bir cumhuriyet..
görevlendirmeler iptal edilmesine ragmen bazı kurumlara görevlendirme yapılırken formatör görevlendirmelerinin yapılmaması ???? garip ?? İl formatörleri bu konuda ne yapıyor acaba ????

Ben dün birisi için kilis meme gitmiştim gitmişken sorayım dedim ama soracak kimse bulamadım. ortalık bir karışık bir karışık görekceksiniz müdür odalarının önünde kuyruk var tanıdık sırasıyla içeri giriyorlar artık ne yapılıyor bilmiyorum(biliyorum da söyleyemiyorum)... Geçen yıllar arge çalışan bir arkadaşı gördüm o da aynı dertten müzdarip şimdi kimsenin bu konuda bilgisi olmadığını söyledi ankaradan direk yazı gelmesini bekliyorlarmış. Zaten yeni atama , norm işlemleri diğer görevlendirmeler, ücretli, hatır gönül işleri çok yoğundu mem. Allah yardımcıları olsun kolay değil

hatır gönül işleri derken hocam ??????

görevlendirmeler yasak güya... argeye yap... okula idareci yap... okula öğretmen yap...

biz bekleyelim... nasıl olsa bir yoluna koyacaklar değil mi ???

Kilis mem tarafından bu işin savsaklanmasının tek sebebi olarak bu yıl görevlendirmelerin iptal edilmesi söyleniyor, gözümüzün önünde dünya kadar görevlendirme yapılıyorken!!
bugün okula dışarıdan gelecek öğretmenler de netleşti ve ders programları yapıldı. malum birçok okulda olduğu gibi maaş karşılığını bile dolduramıyoruz:( mem de bu işle ilgilenen(birilerinin ilgilendiğini düşünmüyorum) kişilere ulaşıp sorduğumuzda" ilgileniliyormuş", "konu gündeme alınmış", "sıcak bakmıyorlarmış" gibi cevaplar alıyoruz. daha düşünmeye devam etsinler. Allah korusun görevlendirmeleri onaylarlarsa sonumuz İstanbul veya Ankara gibi olur diye korkuyorlar heralde:S

Allah göstermesin sonumuz onların ki gibi olmaz inşallah...

Sonra 1500-2000 kişilik camiyayı yönetenler ( yönetmeye çalışanlar ) ne yapar sonra...

Yok yok... Düşüncesi bile titretti bir an için beni...

burayı gördüğüm çok iyi oldu:))
gerçekten biz ne olacağız..
sınıf öğretmenlerinin derdine düştüler,15 norm fazlası sınıf öğretmenini hatır gönül'den dolayı bi türlü yerleştiremediler...sıra bize gelemedi.gerçi gelse de ne yapacakları belli değil ama....tüm veliler matematik ingilizce seçiyor.bizim müdür 678 lere de bilişim seçmek istemiyor.mecburi formatör olacağız,o da askıda.allah sonumuzu hayır ede...

Geri