Kilo aldımmmm

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar acil çözülmesi gereken bir sorunum var gitgide kilo alıyorum:( Yeni evlenen her çiftte olduğu gibi önlenemez bir kilo artışı nedeniyle acil öneriye ihtiyacım var zararı olmayan yağ yakıcı bişeyler falan.Ocağınıza düştümmmmm. Ama öyle yeme içme oturma kalkma diyenler yazmasınlar lütfen.

hocam bu forumda daha önce 1 ayda 10 kilo bir çok insan yazdı. ancak maalesef cartini - cla gibi yağ yakıcılar sadece küçük bir destek olur. önemli olan beslenmenize dikkat etmeniz ve maalesef yeme içmenize özen göstermeniz gerek. hayatınızdan sadece 1 ay, un şeker tuz ve yağ'ı çıkarın. sadece bir ay. sonra tekrar konuşalım. yoksa carnitini damacanayla içseniz yine boş.

Hocam gelen giden o kadar çok ki hiçbirşey yapmasan olmuyor yapsan onlarla yemesen olmuyor yesen böyle oluyor :cry: :cry:

bayan. Ama ciddi ciddi soruyorum ben yakınımızda spor salonu bulamadım zaten gelenden gidenden spora fırsat olmuyor yinede spor salonu araştırıyorum ama bu sorun beni çok üzüyor :cry: :cry: :cry: :cry:

Enterprise' Alıntı:
bayan. Ama ciddi ciddi soruyorum ben yakınımızda spor salonu bulamadım zaten gelenden gidenden spora fırsat olmuyor yinede spor salonu araştırıyorum ama bu sorun beni çok üzüyor :cry: :cry: :cry: :cry:
..
hocam youtube üzerinde evde spor yamanı sağlayacak pek çok video mevcut. bunları deneyebilirsin.
ama en önemlisi acil diyetisyene gitmen. ilk ay gaza gelip 6-7 kilo verirsin. sonrası sana bağlı

not: Yarın videolara bakıp size isimlerini de yazarım.

:D isin zor hocam yeme icme demeyin diyorsun ee nasil olacak o zaman :)

BaRBaRYaN' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
..
hocam youtube üzerinde evde spor yamanı sağlayacak pek çok video mevcut. bunları deneyebilirsin.
ama en önemlisi acil diyetisyene gitmen. ilk ay gaza gelip 6-7 kilo verirsin. sonrası sana bağlı

not: Yarın videolara bakıp size isimlerini de yazarım.

hocamın dediği videolar walk at home sanırım.

hocam tavsiye etmem ama bir depresyona girin değil kilo bir gram fazlalığınız kalmaz. 2.5 ay önce 55 kiloydum şuan 42, kaburgalarınız sayılır. o da hoş bir görüntü olmuyor. bence kendi görüntünüzle barışık olmanız en iyisi.

Hocam ben depresyondayken daha çok yiyiyorum ve suratsız nevale bir tip oluyorum:)

Buldummmm L Carnite'in yağ yakıcı çayını aldım inşallah işe yarar okula yürüyerek gidip geliyorum h.sonları yürüyorum ama 1 beden büyüdüm yine de inşallah bu çay işe yarar

Enterprise' Alıntı:
Buldummmm L Carnite'in yağ yakıcı çayını aldım inşallah işe yarar okula yürüyerek gidip geliyorum h.sonları yürüyorum ama 1 beden büyüdüm yine de inşallah bu çay işe yarar

L-Kartinin dikkatli kullanılması gereken bir besin takviyesidir hocam. aktif spor yapmadığınız zaman bir işe yaramaz. aksine kilo da aldırır...

BaRBaRYaN' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:

L-Kartinin dikkatli kullanılması gereken bir besin takviyesidir hocam. aktif spor yapmadığınız zaman bir işe yaramaz. aksine kilo da aldırır...

en başta söyledim ama dinlemiyor. bildiğini okuyor

Enterprise' Alıntı:
Eczacı öyle bişey dimedi ama hain eczacı :cry:
..
bir de GOOGLE a sorsaydın :)

L-Karnitin ilginç bir besin takviyesi. diyetisyene gidersen kesinlikle önermez, spor salonuna yazılırsan ve böyle bir takviye arıyorum dersen sana ilk önerdikleri şeydir L-Kartinin.

Kullanıyorsanız bazı şeylere dikkat etmeniz gerekir
- Kesinlikle AKTİF SPOR yapmıyorsanız kullanmayın. Kilo vermek yerine kilo alırsınız.
- Spor yaparken normalden daha fazla terler ve daha fazla su kaybedersiniz. o yüzden takviye alırken muhakkak fazladan 0,5 - 1 litre su tüketin.
- Spor yapmadan 1,5 - 2 saat önce kullanın

Geri