kimliğimi kaybettim atmam gereken adımlar nedri?

Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar az önce arkadaşla çay içmeye gittiğimiz bi yerde çantamı unutuum ve içinde kimlik vekredi kartları vardı.. kartları iptal ettirdik, kimlik için gazete ilanı yetiyormu, başka neler yapmak lazım.. adıma suç işlenmesinin önüne geçmem için atmam gereken başka adımlar varmıdır? bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? :(

hocam öncelikle karakola git kimliğini kaybettiğini bildir. sonrasında da gazeteye ilan ver.

levent hocam sağolun, emniyete demin gitmiştik, tel. no bırakmıştım.. birisi bulup getirmiş, aradılar gittik aldık emniyetten.. ilginiz için teşekkür ederim.. :alkis: içinde para yoktu, sinirlendiler galiba içi boş diye, kalemlerim vardı kırmışlar mürekkebi akmış, atmışlar çantayı, . bi arkadaşda bulup getirmiş sağolsun.

61>34' Alıntı:
levent hocam sağolun, emniyete demin gitmiştik, tel. no bırakmıştım.. birisi bulup getirmiş, aradılar gittik aldık emniyetten.. ilginiz için teşekkür ederim.. :alkis: içinde para yoktu, sinirlendiler galiba içi boş diye, kalemlerim vardı kırmışlar mürekkebi akmış, atmışlar çantayı, . bi arkadaşda bulup getirmiş sağolsun.
geçmiş olsun hocam

Hocam tavsiyem şu ki karakola yapmış olduğunuz kimliğim kayboldu başvurusuna dair resmi bi belge alıp saklayın. Ola ki yarın bigün kimlik elinize ulaşana dek o arada herhangi bir gayri resmi işlem yapılmışsa gelecekte oluşacak soruna karşın belgeniz olsun

leventgenc' Alıntı:
61>34' Alıntı:
geçmiş olsun hocam

teşekkürler..

Geri