Kingston 256GB'lık USB bellek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nicivo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nicivo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kingston son olarak 256Gb'lık USB bellegi piyasaya sundu.Data traveller 300 adı altında 256Gb'lık bellek saniyede 20MB veri okuyabiliyor ve 10MB veri yazabiliyor. 365 cd yerine Kingston Data traveller 300'ü kullanabilirsiniz ayrıca; bellek 5 yıl garantili ve password traveller adlı güvenlik yazılımı içeriyor. Data Traveller 300'ün fiyatı ise cepleri yakıyor;935 dolar. :|

Birşeyi yeni çıkınca almak saçmalıktır. 2 sene sonra bende 256 başkasında 512 diğerinde 128 lik belleklerle dolaşacağızacele etmeyelim İlk çıktığında 128 mblik bir bellek için öğrenim kredimi vermiştim hey gidi günler :)

:) hocam belleklerde fiyatlar zamanla çok düşüyor. Ben de öğrenciyken 1gb lik flashı 57 tlye almıştım. O da indirimdeydi heralde :)

nicivo' Alıntı:
:) hocam belleklerde fiyatlar zamanla çok düşüyor. Ben de öğrenciyken 1gb lik flashı 57 tlye almıştım. O da indirimdeydi heralde :)
sen yine ucuza almışın hocam ben 110 liraya almıştım. yukarıda hocamında dediği gibi beklemek lazım.

1 gb kingston belleğe 170 milyon lira vermiştim hiç unutmam , şimdi 17 lira mı ne :|

hakanotuken' Alıntı:
Birşeyi yeni çıkınca almak saçmalıktır. 2 sene sonra bende 256 başkasında 512 diğerinde 128 lik belleklerle dolaşacağızacele etmeyelim İlk çıktığında 128 mblik bir bellek için öğrenim kredimi vermiştim hey gidi günler :)

:+1:

128 mb lık belleği olan arkadaşımız sınıfın en popüleriydi. :D

Bunlar ihtiyaçla alakalı, zamanında 128 mb Genius marka flaş belleği 80 tl ye almıştım.
Geçen sene 8 gb adata flaşbelliği 32 tl ye aldım.

İhtiyaç görürsünüz alırsınız, yoksa fuzuli :?

Geri