Kingston 32 GB Flaş Bellek Aniden 2303 Boot Rom Oldu

Kodla Büyü

Savunan Adam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba hocalarım. Sebebini bir türlü anlamadım ama Kingston Datatraveler 32 GB Flaş belleğimi bir andan 2303 Boot Rom oldu ve Bilgisayarımda göremiyor ve kullanamıyorum. Yönet kısmında da görünmüyor. Aygıtlar ve yazıcılarda 2303 Boot Rom ismiyle var fakat resimde de gördüğünüz gibi sürücü ismi pasif halde. İçinde önemli dosyalarım olmasa önemsemezdim. Yardım edecek varsa acil bekliyorum.

Ekli dosyalar

• deneme.jpg
    deneme.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 1,668
aygıt yöneticisinden cihazı bulun ve kaldırın driver i sil seçebiliyorsanız silin.
sadece bir fikir :)

ademola' Alıntı:

Hocam kusura bakma. Biraz geç oldu. Ancak fırsat bulabildim. Dediğin konuyu inceledim. Gerekli programları indirdim. Denilenleri harfiyyen yaptım ama olmadı. Acaba ben mi eksik birşey yapıyorum. ChipGenius ile çıkan rapor aşağıdaki resimde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• res.jpg
    res.jpg
    119.3 KB · Görüntüleme: 1,496
Hocam Partition yazılımlarını dene sonuç alamazsan flaş bellek uçmuş demektir.

varsa live ubuntu cd siyle bilgisayarı aç, oda olmazsa flash ın pert e çıkmıştır demek

Son mesajımdan beri cevap veren tüm hocalarıma sonsuz teşekkürler. Önerdiğiniz ve link verdiğiniz tüm yöntem ve uygulamaları denedim. MAlesef olmadı. Galiba flaş bellek tarih oldu. Sağlık olsun. Üstüne bir su içtik :) Tekrar teşekkürler.

Geri