KINGSTON DT MINI SLIM FLASH DİSK ALMAYIN..

Kodla Büyü

enesaskar

Aktif Üye
arkadaşlar 2 ay önce Kingston 8GB DT Mini Slim flash disk aldım.
bozuldu... :(
aynısını bir arkadaşım da almıştı onunki de bozulmuş..
internette de araştırdım çok problem yaşayan olmuş.
problemler şöyle:
* usb aygıt tanınmadı hatası
* flash disk takılıyken ve veri aktarırken PC tıkanıyor.
* bazen hata bile vermiyor çünkü hiç okunmuyor.
* veri aktarımı esnasında birden bağlantı gidebiliyor.
* usb 2.0 veya 1.0 port farketmiyor. sonuçta 2si de okumuyor denedim.
* XP veya Vista da farketmiyor. 2sinde de okumuyor.
* çok hassas ucu var flash diskin. kırılmaya çok müsait. çoğu kişinin kırılmış zaten. internette gördüm.
* sizi her an rezil edebiliyor. sunum yapacaksınız ve flashı takıyorsunuz gittiğiniz yerde, açılmıyor...
kısacası Kingston DT Mini Slim almak isteyenler bir daha düşünsün derim.

bahsettiğim mini flash bellekler bunlar işte:
çok tatlı şeyler minicik ama sorunları çok malesef.
dt-slim-angle-group-highres-thumb.jpg

20099231732517095.png

rica ederim hocam. biz formatörler için flash bellek çok önemli. onlar bizim elimiz ayağımız diyebiliriz. o yüzden bilgilendirmek istedim sizleri.

Evet hocam hemde nasıl elimiz ayağımız o çubuk hafızalarımız olmasa cdlerle dolaşırdık.
bunun için güvenli bir şekilde kullanımı olan cihazlara ihtiyacımız var öenmli bir iş sırasında aaaa silinmiş aaa bozulmuş oluyor bazen.
bilgi için teşekkürler.
ben alırsam artık titanyum alıcam kırılmasın bari bozulmasından geçtim. :idea:

@enesaskar hocam bir arkadaşı daha kurtardın.

<----Kingston AnTi Reklam Grubu----->

hocam haklı olabilirsiniz fakat piyasada çok fazla çakma kingston var.Orjinal olmayabilir sizdekide.
ayrıca kingston RAM ve USB bellekler ömür boyu garantili olması gerek garantiden bi sonuç alamadınız mı?

Yanınızda bir tanede BOZUK Flash bellek taşıyın sayın hocam :puhaha: :puhaha: :puhaha: Bir yerde soruyorlar şunu hallediver diye :) Allah Kahretsin Flash bozulmuş diyip çıkıyorum işin içinden :puhaha:

sinaaat' Alıntı:
hocam haklı olabilirsiniz fakat piyasada çok fazla çakma kingston var.Orjinal olmayabilir sizdekide.
ayrıca kingston RAM ve USB bellekler ömür boyu garantili olması gerek garantiden bi sonuç alamadınız mı?
sahte olacağını sanmıyorum hocam çünkü iyi bir yerden aldım. garantiye de daha yeni göndercem. sonuç ne olur bilmiyorum. ama değişir heralde. sonuçta kullanıcı hatası yok. garanti belgesi de var elimde. muhtemelen değişir. aslında değiştirmek de istemiyorum çünkü tamamen geri vermek isitiyorum. umarım tamamen iade edebilirim. onun yerine toshiba veya sandisk almayı düşünüyorum. "toshiba u3 smart" teknolojisi olan flash diskler harika. elimde var bi tane eski. şifre koyma özelliği var tavsiye ederim herkese. benzer özellikler "sandisk cruzer" modellerinde de var. kingston almıycaktım zaten de, minikliğine aldandım işte..

Kingston gerek ram olsun gerek flash bellek olsun bu tür konularda (bellekle ilgili) iyi bir markadır ama demekki fos çıkan ürünleride oluyormuş. bilgi için tşk.

Geri