Kingston flash disk koruma kaldırma sorunu

Kodla Büyü

blackstorm1510

Site Gezgini
Slm arkadaşlar bugün hocalarımızdan biri bana kingston marka flash disk getirdi korumalı görünüyor ne içindekileri silebiliyoruz ne de içine birşey atabiliyoruz.biçimlendir diyorum biçimlendirmiyor.dos ortamında formatlamayı denedim olmadı.ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mI?

Merhaba hocam. bende de bugün aynı sorun vardı. Neti araştırdım biraz ve ekteki programı buldum. benim işime yaradı. senin işine de yarar umarım. Sonra da bana dua edersin inşaallah. Allah'a emanet olun.

Ekli dosyalar

hocam özelden işeyaradığını yazmışsın. ben buraya da yazmak istedim. çünkü bu önemli ve hemen hemen herkesin başına gelebilecek bir sorun. Program gerçekten işe yarıyor değerli arkadaşlar.

bende usb disk bulunamadı diyor. takılı ve ışığı yanıyor. öğrencimin usb çok üzüldü yazık

Hocam windows ortamında format çekemiyebilirsiniz. Hiren Boot cd yapıp. Mini Xp modunda Partition Wizard ile deneyin. Ondan önce bir kontrol taratması yapın. Umarım çözülür. Sonucu buraya yazın hocam

hocam şu sayfadakileri inceleyin, ben de aynı sorunla karşılaştım, sayfadakilerin tümünü denedim en son memoras hocanın yöntemi işe yaradı flash bellek düzeldi. Arkadaş aynı flasha yine virüs bulaştırdı ve aynı sorunla tekrar getirdi, bu sefer o yöntem de işe yaramadı.. :) nasıl bir şeyse anlamadım. Siz de deneyin bakalım sonuç ne olacak..
windows-isletim-sistemi-f84/flash-bellek-hic-bir-sekilde-duzelmiyor-t75032.html

Geri