KIRMIZI BALONCUĞU BULAMIYORUM...

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşalar okul web panelinde okulun yerini haritada göstermem gerekiyor. fakat kırmızı baloncuk olmadan bunu yapamıyorum. ayrıca bu google haritat okulunun yerini işaretleyen var mı?

hocam ilk harita açıldığında o baloncuk Ankara'da. daha haritayı yakınlaştırmadan o baloncuğu ilinize ilçenize yakın bir yere taşıyın sonra yakınlaştırdıkça görüp hareket ettirebilirsiniz

ankarada bakanlık binasını üstünde hocam. onu alıp sürekleyerek okulunuzun üstüne getireceksiniz

:(

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    8.3 KB · Görüntüleme: 1,429
İnternet tarayıcınızı değiştirin, i.explorer da bir sıkıntı olmaması lazım.

hocam okul hakkinda bilgilerinde ilce veya merkeze olan uzaklik bolumu var oraya bir deger yazin kaydedin yayinlan ardindan iletisim bolumunden balonugoreceksniz.
kolay gelsin 8)

ccaaggllaarr' Alıntı:
hocam okul hakkinda bilgilerinde ilce veya merkeze olan uzaklik bolumu var oraya bir deger yazin kaydedin yayinlan ardindan iletisim bolumunden balonugoreceksniz.
kolay gelsin 8)

hocam çok saol hallettim....

karçiçeği' Alıntı:
ccaaggllaarr' Alıntı:
kolay gelsin 8)

hocam çok saol hallettim....

ne demek. soylediklerimi yapmasaydiniz hangi tarayicida yapmaya calissaniz dahi olmayacakti. ihi calismalar

ccaaggllaarr' Alıntı:
kolay gelsin 8)

hocam bu sefer çıkmadı...

Geri