Kitap Önerebilirmisiniz?

Kodla Büyü

koftiden42

Üye
Arkadaşlar Visual C# için sıfırdan öğrenmeye yardımcı olabilecek bir kitap tavsiye edebilirmisiniz? Özellikle Toolbox kullanımlarını detaylı anlatan ve örneği bol olan bir kitap. Şimdiden teşekkürler...

eger istediginiz gibi amaciniz Visual Studio ortamini ve araclari tanimak ise kodlab yayinlarindan cikan Volkan Aktas'in kitabi baslangic icin ideal hocam. Ben aldim ama beklentim derinlemesine C# dili ile alakali icerigi olan bir kaynak oldugu icin begenmedim.
Eger amaciniz C# dilini ogrenmek ise daha farkli, hatta yabanci kaynaklara yonelmenizi tavsiye ederim. Manning Publications'un kitaplari tasarim ve icerik olarak mukemmel..

opian' Alıntı:
eger istediginiz gibi amaciniz Visual Studio ortamini ve araclari tanimak ise kodlab yayinlarindan cikan Volkan Aktas'in kitabi baslangic icin ideal hocam. Ben aldim ama beklentim derinlemesine C# dili ile alakali icerigi olan bir kaynak oldugu icin begenmedim.
Eger amaciniz C# dilini ogrenmek ise daha farkli, hatta yabanci kaynaklara yonelmenizi tavsiye ederim. Manning Publications'un kitaplari tasarim ve icerik olarak mukemmel..

Derinlemesine C# yazmayı ben de isterdim ancak, kitaplar yazılırken yayınevleri de haklı olarak satış faktörünü gözönünde tutuyor. Dolayısı ile bizler de mümkün oldukça daha genele hitap eden kitaplar yazıyoruz. Ancak kitabımın C# dilini temel ve orta seviyeye kadar öğrenmek için uygun olduğunu düşünüyorum.

Geri