Öğretmen kılavuz kitabı 6-7-8 inci sınıfları kapsıyo. 5 nerede arkadaşlar?
Valla bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmen kılavuz kitabı geçti elime üstünde 6-7-8 yazıyodu. Ne dediğinizi anlamadım hocam benim gördüğüm bu.karinca_52' Alıntı:ayın 10. da daha seçmeliler seçilecek hangi kitabı istiyorsun
bilişim teknolojileri ve yazılım demişsiniz kitabın adı için. İçerik olarak bir farklılık var mı peki? Gelmemiş olma sebebi ya istenmemiştir, ya da istenmiş ise dağıtım noktasından alınmamış olabilir. İldeki dağıtım noktalarına sordurun hocam.pisagorean' Alıntı:Valla bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmen kılavuz kitabı geçti elime üstünde 6-7-8 yazıyodu. Ne dediğinizi anlamadım hocam benim gördüğüm bu.karinca_52' Alıntı:ayın 10. da daha seçmeliler seçilecek hangi kitabı istiyorsun
pisagorean' Alıntı:Valla bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmen kılavuz kitabı geçti elime üstünde 6-7-8 yazıyodu. Ne dediğinizi anlamadım hocam benim gördüğüm bu.karinca_52' Alıntı:ayın 10. da daha seçmeliler seçilecek hangi kitabı istiyorsun
Şimdi anladım sayın hocam demek istediğinizi. Kitapta yazılım yazıyo muydu bilmiyorum tam bakamadım aceleye geldi. Sanırım dediğiniz gibi eski kılavuz kitapları.karinca_52' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Valla bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmen kılavuz kitabı geçti elime üstünde 6-7-8 yazıyodu. Ne dediğinizi anlamadım hocam benim gördüğüm bu.karinca_52' Alıntı:ayın 10. da daha seçmeliler seçilecek hangi kitabı istiyorsun
5 lerin seçmeli dersleri internet üzerinden seçilecek 10 eylülde......
eski 6,7, ve 8 lerin klavuzudur o ....
artık yenileri ne zaman gelir Allah bilir