Kitaplar geldi ama bi sorun var?

Kodla Büyü
karinca_52' Alıntı:
:) ayın 10. da daha seçmeliler seçilecek hangi kitabı istiyorsun :)
Valla bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmen kılavuz kitabı geçti elime üstünde 6-7-8 yazıyodu. Ne dediğinizi anlamadım hocam benim gördüğüm bu.

pisagorean' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
Valla bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmen kılavuz kitabı geçti elime üstünde 6-7-8 yazıyodu. Ne dediğinizi anlamadım hocam benim gördüğüm bu.
bilişim teknolojileri ve yazılım demişsiniz kitabın adı için. İçerik olarak bir farklılık var mı peki? Gelmemiş olma sebebi ya istenmemiştir, ya da istenmiş ise dağıtım noktasından alınmamış olabilir. İldeki dağıtım noktalarına sordurun hocam.

pisagorean' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

5 lerin seçmeli dersleri internet üzerinden seçilecek 10 eylülde......

eski 6,7, ve 8 lerin klavuzudur o ....

artık yenileri ne zaman gelir Allah bilir

karinca_52' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

5 lerin seçmeli dersleri internet üzerinden seçilecek 10 eylülde......

eski 6,7, ve 8 lerin klavuzudur o ....

artık yenileri ne zaman gelir Allah bilir
Şimdi anladım sayın hocam demek istediğinizi. Kitapta yazılım yazıyo muydu bilmiyorum tam bakamadım aceleye geldi. Sanırım dediğiniz gibi eski kılavuz kitapları.

kitap bir yana öğretim programı yok! hatta yenisi yayınlanana kadar eski programı uygulanacak diye bir açıklama dahi yok. hatta 2006daki kitapların 2007 yılında yapılacak düzeltmesi bile yapılmamış durumda. yani bu sene biraz bize kalacak işler

Geri