Kitaplar gelmemiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mriza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mriza

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 7. ve 8. sınıfların bilişim teknolojileri kitapları gelmemiş idareye söyledim haberimiz var ilçeye söyledik dedi acaba kitapların gelme ihtimali var mı?

siz hala bizim adam yerine konduğumuzu düşünüp ders kitabı göndereceklerinimi bekliyorsunuz ... :puhaha:

bizde de 8.sınıflar gelmemiş. sanırım 8. sınıflarda bu sene bilişim teknolojileri seçilmeyecek.medya okur-yazarlığı dersinin seçilebilmesi için

mriza' Alıntı:
hocam 4,5 lere ders varmı ki?

Bu forumda kaç kere yazdım 4 den itibaren 8 lere kadar giriyorum ayrıca ek ders olarak da sayılıyor
idare serbest etkinlikmiş vs. dersden sayılmıyor diye bir şey söylemedi aslında ben onlara açıklamaya çalıştım ama beni anlamadılar benim girmem gerektiğini üstüne basa basa söylediler artık kimin başına ne gelir beni ilgilendirmez :?

her eylüle isyan' Alıntı:
siz hala bizim adam yerine konduğumuzu düşünüp ders kitabı göndereceklerinimi bekliyorsunuz ... :puhaha:

hocam ders seçilmiş kılavuz kitap gelmiş gerçi ortak kitap ama :) dersin seçildiği bir tane daha okul var ona da kitap gelmiş. Kitapsız ders de işlenmez ki :s İçimden bizim branşı bu hale getirenlere saydırıyorum inşallah kulakları çınloyordur

ben lisedeyim, bizim okula da gelmedi.. öğrencilere sordum aldınız mı kitap diye, eksikliğini hiç fark etmemişler bile :)

yaw biz olmuşuz kitap boşverin, benim de 7lere dersim vardı bugün hiç soran çocuk olmadı, fırsat kalmadı :)

Geri