klavye gecikme sorunu

Kodla Büyü

alpi

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar laptop un tuşları cok yavaş calısıyor artık basıyorum hemen yazmıyor 1 sn sonra yazıyor hızlı yazınca kelime yanlış yazılıyor...Sizce nasıl duzeltebılırım???

merhaba, klavyeyi kullandığınız sıralarda görev yöneticisinden işlemci performansına bir göz atın belki arka planda çalışan bir uygulama ya da virüs işlemcinizi %100 kullanıyordur bu da bilgisayarınızın, aynı zamanda da klavyenizin takılmasına sebep oluyordur.

bu sorun için denemediğim yöntem kalmamıştı...ama en sonunda bulmuştum, sen de işe yarar mı bilmiyorum bir dene istersen,
bataryanı çıkar yazmayı dene:))) eğer batarya ömrün bittiyse bu sorun oluyor(bende böyle olmuştu) dell bilgisayar...

bilgisayar daha yeni ve bataryasını kullanmıyorum daha önce yoktu yeni oldu sanırım

bilgisayarına virüs bulaşmış geçmiş olsun :)

sistem geri yükleme yap ilk önce ne zaman başladıysa o zamana

evet virüs. dönem içinde okulda da aynısı oluyodu. idarecilerin bvilgisayarını haftada bir temizliyordum

hocam bir arkadaşımda başımıza geldi bu olay. sonra bazı tuşlar fn tuluna basılıymış gibi basmaya başladı. çözümü format atmakta bulduk başak bir yolla çözemedik açıkcası.şimdi düzeldi sorunsuz çalışıyor.

Geri