Klavye Mouse Seti önerisi

Kodla Büyü

sertokus

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar kullanışlı bir klavye mouse set arıyourum. İşaret parmağım kopacak neredeyse. Tavsiyesi olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Re: Klavye Mouse Seti önerisi:Parmağım kopacak

logitech m705 olay tamam. 1 aydır sorunsuz ve birçok özelliği var. 1 ay daha kullanayım. Aynısından bir tane daha okula almayi dusunuyorum.
Daha iyi olanlar var Diyorsanız tavsiyelerinizi beklerim yinede

ben performans mx kullanıyorum sıkınyok :D

logitech g502 fare + logitech g105 klavye

logitech mk240 carrefourda 59.90 fiyatı.

ogretay' Alıntı:
logitech mk240 carrefourda 59.90 fiyatı.
Okulda kullandığım klavye mouse Set bu. Yaklaşık 2 ay oldu alalı. Klavye mükemmel ötesi mükemmel. Ancak fare parmak ağrımı geçirmedi. Evde kullandığım m705 sayesinde parmak ağrılarım azaldı ama.

Hocamız klavye mouse set istemiş. Sadece mouse olsaydı. M705, Performance Mx, Trackball Wireless, MX Master ürünlerini kullanmış biri olarak kesinlikle MX Master derim. MX Master tek dezavantajı dahili batarya ile çalışıyor. Batarya ölünce ne olacak bilemiyorum.
ama set olarak içinde K520 olan seti tercih edin diye düşünüyorum. Logitech'in en güzel tarafı nanofying alıcı.
Alıcı kısmını bir kenara bırakırsak Microsoftun klavyeleri kadar rahatı yoktur emin olun. Desktop 8000 klavyesi kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam, Logitech K520 klavyesi onun yanında hiç bir şey...

Geri