Klavye Sorunu

Kodla Büyü

sinek101

Site Gezgini
Meb E Tab 4 Klavyesini Tuşlarını Sökerek Q Klavye Haline Getirdim Fakat Tabletten Bir Türlü F klavye olarak gösteremedim naparsam yapıyım F yazıyor Klavye Ayarları Hakkında bir bilgisi olan varsa şimdiden çok tşk ederim.

tuşlarda bir uyumsuz luk yaşadınız mı? yani tuşun basmaması, geç algılaması vs gibi yani yer değiştirmeyi ben de düşünüyorum ama riskleri nedir acaba?

klavye türünü değiştirme kısmı kısıtlanmış durumda. Q klavyeye çeviremiyoruz, boşuna tuşları sökmeyin :lol:

svbarut' Alıntı:
klavye türünü değiştirme kısmı kısıtlanmış durumda. Q klavyeye çeviremiyoruz, boşuna tuşları sökmeyin :lol:

Tuşları sökerek tableti Q klavye yaptım basit bir program sayesinde de Q klavye olarak tablete gösterdim sorunsuz da kullanıyorum..

sinek101' Alıntı:
svbarut' Alıntı:

Tuşları sökerek tableti Q klavye yaptım basit bir program sayesinde de Q klavye olarak tablete gösterdim sorunsuz da kullanıyorum..
Nasıl olduğunu da açıklarmısınız

tabletlerde ayarlardan - giriş yöntemi - varsayılan giriş yöntemi gibilerinden bir menü olması lazım.. (yanımda tablet yok.. ezberden yazıyorum..)
oradan Q yapılabiliyor..

Ayarlar - Diller- Varsayılan klavyeyi google klavye yapın. Bizdeki tabletlerin çoğu Q oldu bile

arkadaşlar ben tabletin dokunmatik klavyesinden bahsetmiyorum. donanım klavyeden Q klavyeye çeviren var mı.
mesela şöyle bir örnek vereyim, bizim bir öğretmen tablet klavyesi (donanım olan) Q ayarlı olarak yazıyor.tabletten de bu klavye dilini F ve Q arasında geçiş yapamıyoruz. dokunmatik klavye tuşlarından bahstmiyorum. bu sorunumu çözebilecek var mı acaba??

Klavyenin tuşlarını söküp değiştirdikten sonra external key board pro adı programın fulünü buldum yükledim kullanıyorum girişte klavye seçimi Q gösterdikten sonra sorunsuz kullanıyorum.

İsteyen arkadaşlara programın full apk sını gönderebilirim..

Not : Bahsetmiş olduğum tablette ki klavye değildir harici olan klavyedir fiziksel klavye yani..

jL00imZ.jpg

Bu Görüntüsü..

sinek101' Alıntı:
Klavyenin tuşlarını söküp değiştirdikten sonra external key board pro adı programın fulünü buldum yükledim kullanıyorum girişte klavye seçimi Q gösterdikten sonra sorunsuz kullanıyorum.

Not : Bahsetmiş olduğum tablette ki klavye değildir harici olan klavyedir fiziksel klavye yani..

jL00imZ.jpg

Bu Görüntüsü..
Merhaba
söylediklerinizi uyguladım ama klavye hala f

Re: Ynt: Klavye Sorunu

sinek101' Alıntı:

jL00imZ.jpg

Bu Görüntüsü..

Hocam programı bana gönderir misin
selcukkara_18@hotmail.com

sinek101' Alıntı:

jL00imZ.jpg

Bu Görüntüsü..
Hocam bahsettiğiniz uygulamayı gönderebilir misiniz? mail adresimi özelden gönderiyorum.

BBNET
Geri