svbarut' Alıntı:klavye türünü değiştirme kısmı kısıtlanmış durumda. Q klavyeye çeviremiyoruz, boşuna tuşları sökmeyin :lol:
Nasıl olduğunu da açıklarmısınızsinek101' Alıntı:svbarut' Alıntı:klavye türünü değiştirme kısmı kısıtlanmış durumda. Q klavyeye çeviremiyoruz, boşuna tuşları sökmeyin :lol:
Tuşları sökerek tableti Q klavye yaptım basit bir program sayesinde de Q klavye olarak tablete gösterdim sorunsuz da kullanıyorum..
oznurakgl' Alıntı:Nasıl olduğunu da açıklarmısınız
Merhabasinek101' Alıntı:Klavyenin tuşlarını söküp değiştirdikten sonra external key board pro adı programın fulünü buldum yükledim kullanıyorum girişte klavye seçimi Q gösterdikten sonra sorunsuz kullanıyorum.
İsteyen arkadaşlara programın full apk sını gönderebilirim..
Not : Bahsetmiş olduğum tablette ki klavye değildir harici olan klavyedir fiziksel klavye yani..
![]()
Bu Görüntüsü..
sinek101' Alıntı:Klavyenin tuşlarını söküp değiştirdikten sonra external key board pro adı programın fulünü buldum yükledim kullanıyorum girişte klavye seçimi Q gösterdikten sonra sorunsuz kullanıyorum.
Not : Bahsetmiş olduğum tablette ki klavye değildir harici olan klavyedir fiziksel klavye yani..
![]()
Bu Görüntüsü..
Hocam bahsettiğiniz uygulamayı gönderebilir misiniz? mail adresimi özelden gönderiyorum.sinek101' Alıntı:Klavyenin tuşlarını söküp değiştirdikten sonra external key board pro adı programın fulünü buldum yükledim kullanıyorum girişte klavye seçimi Q gösterdikten sonra sorunsuz kullanıyorum.
![]()
Bu Görüntüsü..